Τρίκαλα: Μέχρι 31 Μαρτίου οι εκπτώσεις

Μεγάλες ευκαιρίες για τους καταναλωτές..!

Μέχρι τις 31 Μαρτίου παρατείνονται οι χειμερινές εκπτώσεις, σύμφωνα με την τροπολογία που κατέθεσε το υπουργείο Ανάπτυξης στη Βουλή.

Η παράταση των εκπτώσεων ήταν πιεστικό αίτημα του κόσμου του λιανεμπορίου, ειδικά των κόκκινων περιοχών όπου τα εμπορικά καταστήματα παραμένουν κλειστά.

Σε τοπικό επίπεδο πάντως η κίνηση στα καταστήματα είναι υποτονική, με τους καταστηματάρχες να ευελπιστούν σε αναθέρμανσή της τον καιρό των εκπτώσεων.

Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων, Χρήστου Μπλουγούρα, ο οποίος μιλώντας στο TV10.gr, τόνισε ότι η παράταση των εκπτώσεων θα δώσει κάποιες ευκαιρίες, ωστόσο επεσήμανε ότι τα δύσκολα είναι μπροστά.

Ο ίδιος υπογράμμισε ότι παράταση χρειάζεται και στην στήριξη των καταστηματαρχών, αφού ο τζίρος του λιανεμπορίου σύμφωνα και με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ έχει πέσει κατακόρυφα.

Τέλος αξίζει να επισημανθεί ότι οι προσφορές αναμένονται ιδιαίτερα ελκυστικές, αφού η ανάγκη των καταστηματαρχών για ρευστοποίηση των εμπορευμάτων τους είναι μεγάλη.

Θρήνος στα Τρίκαλα από τον θάνατο του Βαλάντη Λάμαρη

Β. Γιαγιάκος: Μέτρα για την επόμενη μέρα

Ξανά κατολισθητικά φαινόμενα στο Ροπωτού

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Στην ίδια κατηγορία