Τρίκαλα: Με το πρώτο κουδούνι τα σχολικά γεύματα

Κανονικά θα υλοποιηθεί φέτος το πρόγραμμα των σχολικών γευμάτων στα…

Κανονικά θα υλοποιηθεί φέτος το πρόγραμμα των σχολικών γευμάτων στα σχολεία των Τρικάλων που έχουν ενταχθεί στο δίκτυο διανομής, ενώ η διανομή τους θα ξεκινήσει με την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Αυτό έκανε γνωστό, ο διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κ. Χρήστος Τρικάλης, λέγοντας ότι το πρόγραμμα θα συνεχιστεί κανονικά, ενώ φέτος η διανομή θα γίνει με την έναρξη του νέου διδακτικού έτους.

Ο κ. Τρικάλης δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει τη σημασία του προγράμματος στις δύσκολες εποχές που διανύουμε. Σημειωτέον, στα Τρίκαλα το πρόγραμμα υλοποιείται στο 9ο, 11ο, 13ο , 14ο , 16ο, 17ο, 18ο, 20ο, 22ο, 24ο, 25ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων, στο Δημοτικό Σχολείο του Γλίνους, του Διαλεκτού, του Κεφαλόβρυσου, του Μεγάλου Κεφαλόβρυσου, της Μεγάρχης, του Παλαιόπυργου, της Ράξας και του Ριζώματος.

Σύμφωνα με το Ωρολόγιο Πρόγραμμα Ενιαίου Τύπου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου, ενώ ο χρόνος υλοποίησης του προγράμματος «Σχολικά Γεύματα» διαρκεί ως τις 13.45 για τους μαθητές που δεν παρακολουθούν το Ολοήμερο Πρόγραμμα, οπότε και αποχωρούν από το σχολείο.

Για τους μαθητές που είναι εγγεγραμμένοι στο Ολοήμερο Πρόγραμμα, το πρόγραμμα «Σχολικά Γεύματα» ολοκληρώνεται, όπως προβλέπεται από το ισχύον πρόγραμμα του Ολοημέρου, στις 14.00.

Στην ίδια κατηγορία