Τρίκαλα: M.M.E. που ασκούν κριτική εξαιρέθηκαν από την καμπάνια για τον εμβολιασμό – βίντεο

Με ένα μεγάλο ψέμα αναφορικά με την επιλογή των τοπικών…

Με ένα μεγάλο ψέμα αναφορικά με την επιλογή των τοπικών μέσων ενημέρωσης στην καμπάνια για την προώθηση του εμβολιασμού κατά της covid-19, έκλεισε το 2021 για τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου.

Πιο συγκεκριμένα στην τελευταία συνεδρίαση του έτους ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Κρεμμύδας ζήτησε ενημέρωση για την καταχώρηση διαφημιστικού μηνύματος σε αρκετές τοπικές ιστοσελίδες και συγκεκριμένα ρώτησε τον Δήμαρχο αν η καμπάνια γίνεται επί πληρωμή, αν ναι με ποιό κονδύλιο πληρώθηκε και τέλος με ποιό τρόπο έγινε η επιλογή των μέσων ενημέρωσης.

Απαντώντας ο Δήμαρχος ανέφερε πώς η συγκεκριμένη δράση χρηματοδοτήθηκε από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς Απόρους (ΤΕΒΑ) το οποίο είχε διαθέσει στο Δήμο το ποσό των 10.000€, αφήνοντας του την επιλογή για το που θα τα διαθέσει.

Σε ότι αφορά την επιλογή των τοπικών μέσων ενημέρωσης, ο Δήμαρχος ανέφερε πώς το κονδύλιο μοιράστηκε ισόποσα σε όλα τα μέσα χωρίς να γίνει κανένας αποκλεισμός, κάτι που φυσικά είναι ένα τεράστιο ψέμα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα του ψέματος ο αποκλεισμός από την καμπάνια του τηλεοπτικού σταθμού tv10, της ενημερωτικής ιστοσελίδας tv10.gr καθώς και της ιστοσελίδας trikalalife.gr.

Στην ίδια κατηγορία