Τρίκαλα: Έγινε η 1η κοπή βασιλόπιτας για το 2021

κοπή πίτας

Με ραντεβού η παραλαβή των κομματιών

Προσαρμοσμένη στις συνθήκες που επιβάλει η εποχή πραγματοποιήθηκε η 1η οπή βασιλόπιτας για το 20021. Χωρίς κόσμο και λαό, με προστασία, στον εξωτερικό χώρο του Πάρκου του Άη Γιώργη, η ομάδα Beach Volley Τρικάλων, έκοψε βασιλόπιτα για το καλό της νέας αθλητικής χρονιάς, με την φυσική παρουσία μόνο της Βούλας Θεοδοσίου.

Τα κομμάτια δόθηκαν με ραντεβού και βέβαια η “ψυχή” του τρικαλινού αθλητισμού Έφη Λεβέντη δεν θα μπορούσε να λείπει. Προσήλθε να παραλάβει το κομμάτι της, κατόπιν ραντεβού, εκπροσωπώντας την Δημοτική Αρχή.

Η κ. Θεοδοσίου μοίρασε τα κομμάτια ως εξής :Το πρώτο κομμάτι για το beach volley, για το υπέροχο αυτό άθλημα. Το δεύτερο κομμάτι για όλη τη Δημοτική αρχή που στηρίζουν και αγαπάνε το άθλημα Dimitris Papastergiou Άκης Αναστασίου Έφη Λεβέντη Vasilena Mitsiadi Σοφία Αλεστά Χρήστος Γούλας Μιχάλης Λάππας Το τρίτο για τους αθλητές εκτός Τρικάλων που μας αγαπάνε κι έρχονται κ τιμάνε τις γηπεδαρες μας κ τα τουρνουά μας.

Το τέταρτο σ’ όλους τους τοπικούς επιχειρηματίες χορηγούς κ υποστηρικτές μας(εύχομαι ν ανοίξουν σύντομα τα καταστήματα σας κ να δουλεύετε ασταμάτητα κ πετυχημένα). Το πέμπτο στους ελάχιστους μεν αλλά πιστούς εθελοντές μας που είναι θαυματουργοί. Το έκτο στον προπονητή μας George Athanasopoulos . Το έβδομο στον υπέροχο μηχανικό μας Panos Sgouralis.

Το όγδοο στη δημιουργο της τραγουδαρας μας Elina Kalampokini αλλά κ τη στιχουργό Maria Vastaroucha . Το ένατο στον Κώστα κ Στέφανο, τους καλύτερους επιστάτες που θα μπορούσε να χει ένα αθλητικό πάρκο. Το δέκατο το παίρνει η Svou με το Χρυσάκι. Τα υπόλοιπα κομμάτια σε όλους τους Τρικαλινούς αθλητές κ φίλους του αθλήματος για να γλυκαθουν κ να κάνουν λίγη ακόμα υπομονή μέχρι να βρεθούμε στην άμμο ξανά!!!! Καλή χρονιά με υγεία σε όλους.

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία