Τρίκαλα: «Μπούκαραν» σε αγροτόσπιτο και έκλεψαν καρέκλες!

Τρίκαλα: «Μπούκαραν» σε αγροτόσπιτο και έκλεψαν καρέκλες!

Είχαν ξανά «χτυπήσει» άλλες τρείς φορές

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι σε περιοχή του νομού Τρικάλων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας, δύο άτομα, διότι εισήλθαν σε αγροτόσπιτο γυναίκας στα Τρίκαλα και έκλεψαν έξι ξύλινες καρέκλες με σκοπό να τις μεταφέρουν με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο.

Εκτός από το τελευταίο περιστατικό, όπου έκλεψαν καρέκλες, από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε ότι από τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους έως χθες, οι δράστες εισήλθαν άλλες τρεις φορές στο αγροτόσπιτο στα Τρίκαλα και αφαίρεσαν κατά διαστήματα αντικείμενα – οικοσυσκευές.

Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα αντικείμενα (χάλκινα σκεύη κ.α.), τα οποία αποδόθηκαν στη νόμιμη δικαιούχο.

Επιπλέον, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο όχημα τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 μαχαίρια -σουγιάδες, 116 φυσίγγια κυνηγετικών όπλων και διάφορα εργαλεία, ενώ κατασχέθηκε και το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, ως μέσο τέλεσης των αξιόποινων πράξεων.

Πλούσιο στο αστυνομικό δελτίο

Στο μεταξύ, φαίνεται πως οι Άγιες ημέρες δεν πτόησαν κάποιους να …περπατήσουν στην παρανομία και το τελευταίο διάστημα η αστυνομική ατζέντα στη Θεσσαλία ήταν πλούσια. Συγκεκριμένα:

Λάρισα

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένα άτομο, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα αποξηραμένης κάνναβης.

Μαγνησία

Συνελήφθη, χθες το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Βόλου, ένα άτομο, διότι μαζί με άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό του διέρρηξαν οικία και εισήλθαν στο εσωτερικό της. Ο προαναφερόμενος δράστης εντοπίσθηκε από προστρέξαντες αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μία αφαιρεθείσα από την οικία τηλεόραση, η οποία και κατασχέθηκε, προκειμένου να αποδοθεί στη νόμιμη δικαιούχο της.

Επίσης, συνελήφθη, χθες  το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου, ένα άτομο, διότι κατελήφθη σε παλαιά αποθήκη, ιδιοκτησίας του, να έχει οργανώσει και επιτρέψει την είσοδο στον χώρο τριών ατόμων, τα οποία κατανάλωναν αλκοολούχα ποτά και τρόφιμα, παραβιάζοντας τα μέτρα για την πρόληψη ασθενειών. Στον συλληφθέντα καθώς και στα τρία προαναφερόμενα άτομα επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.

Τέλος, συνελήφθη, χθες το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. Βόλου, ένα άτομο, διότι έχοντας μερικώς καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, εισήλθε σε φαρμακείο και, με τη χρήση απειλών σε βάρος του ιδιοκτήτη, απέσπασε το χρηματικό ποσό των  -10- ευρώ. Ύστερα από αναζητήσεις των αστυνομικών, ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε το προαναφερόμενο χρηματικό ποσό, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο του. 

Δείτε επίσης:

Χιλιάδες ευρώ έχασε Λαρισαίος επιχειρηματίας που έπεσε θύμα απάτης

Βόλος: Έκανε κορωνοπάρτι επειδή χώρισε ο γιος του

Στην ίδια κατηγορία