Τρίκαλα: Ασυνείδητοι παρκάρουν σε θέσεις ΑμεΑ

παρκάρισμα

Ασέβεια δίχως τέλος

Πονεμένη υπόθεση είναι το θέμα των θέσεων παρκαρίσματος στα Τρίκαλα, ένα χρόνιο πρόβλημα που εντοπίζεται σε πολλά σημεία της πόλης, ενώ αρκετοί ασυνείδητοι επιλέγουν να παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους σε θέσεις ΑμεΑ.

Βέβαια αξίζει να επισημανθεί ότι οι διαθέσιμες θέσεις είναι απειροελάχιστες, ενώ οι ολιγόλεπτες στάσεις ειδικότερα σε ώρες αιχμής μέσα στο κέντρο δίνουν και παίρνουν, με αρκετούς οδηγούς να παρκάρουν κυριολεκτικά όπου τους βολεύει, είτε αυτό είναι θέση παρκαρίσματος ΑμεΑ, είτε ποδηλατόδρομος, είτε, είτε, είτε..

Όπως κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του TV10.gr, ασυνείδητος οδηγός πάρκαρε ανενόχλητος  το αυτοκίνητό του σε θέση ΑμεΑ, δυσκολεύοντας ακόμη περισσότερο την καθημερινότητα ενός ακόμη συνανθρώπου μας.

Κανείς δεν αμφιβάλλει ότι το πρόβλημα του παρκαρίσματος είναι τεράστιο στην πόλη, κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά οι κάτοικοι της πόλης, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούμε να “βολευτούμε” οπουδήποτε.

Όλοι μας ξεχωριστά οφείλουμε να είμαστε ευαισθητοποιημένοι και προσεκτικοί με τις παράνομες θέσεις που επιλέγουμε να παρκάρουμε το αυτοκίνητό μας. Έστω και για λίγα λεπτά.

Δείτε επίσης:

Τα γλέντια εν μέσω πανδημίας είναι για λίγους και «εκλεκτούς» (;)

Τρίκαλα: Η αγορά στενάζει και το λουκέτο καραδοκεί

Τελικά υπάρχει σχέδιο για την ορθή λειτουργία των σχολείων;

Ένας συμβολισμός, μία προσμονή και μία δήλωση για το φράγμα Μεσοχώρας

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία