Τρίκαλα: Αρτοκλασία στους μικρούς μαθητές

27ο

Αρτοκλασία και ευχαριστήριο στην “Ολυμπος”

Αρτοκλασία προσφέρθηκε στους μικρούς μαθητές με αφορμή τον εορτασμό των Τριών Ιεραρχών. Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 27ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων «Αριστείδης Παππάς», με αφορμή τον εορτασμό των Τριών Ιεραρχών, προσέφερε στους μικρούς μαθητές ευλογημένο άρτο, σε ατομική συσκευασία, και ατομικό χυμό.


Οι συνθήκες της πανδημίας δεν επιτρέπουν τον εκκλησιασμό των μαθητών και την ενεργή συμμετοχή τους στον εορτασμό των τριών Πατέρων της Εκκλησίας μας. Οι Τρεις Άγιοι και Θεολόγοι,  προστάτες των γραμμάτων και των μαθητών, συνετέλεσαν στην ανάπτυξη της χριστιανικής διδασκαλίας, σε συνδυασμό με την ανάπτυξη των αρχαίων ελληνικών γραμμάτων.
Το ΔΣ του συλλόγου μας, τιμώντας τους Τρεις Ιεράρχες και επιδιώκοντας την έμμεση συμμετοχή όλων των μαθητών στον εορτασμό τους, ανέλαβε να διανείμει αρτοκλασία και χυμό.

Αντιλαμβανόμενοι τις ιδιαίτερες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί λόγω του covid 19, προσπαθούμε, όσο αυτό είναι εφικτό, να προσφέρουμε στους μαθητές τη σχολική «κανονικότητα».


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την εταιρεία «Όλυμπος» για την προσφορά των ατομικών χυμών σε όλους τους μαθητές του σχολείου μας.
Με εκτίμηση
Το ΔΣ του Συλλόγου του 27ου Δημοτικού Σχολείου «Αριστείδης Παππάς»

Δείτε επίσης:

Τα γλέντια εν μέσω πανδημίας είναι για λίγους και «εκλεκτούς» (;)

Τρίκαλα: Η αγορά στενάζει και το λουκέτο καραδοκεί

Τελικά υπάρχει σχέδιο για την ορθή λειτουργία των σχολείων;

Ένας συμβολισμός, μία προσμονή και μία δήλωση για το φράγμα Μεσοχώρας

Τρίκαλα: Ασυνείδητοι παρκάρουν σε θέσεις ΑμεΑ

Οι «κουμπάρες»… εν μέσω πανδημίας

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία