Το πρώτο φεστιβάλ ηλεκτρικών ποδηλάτων στα Τρίκαλα

Το ΔΕΗ e-bike Festival, είναι πρώτο μεγάλο φεστιβάλ στην Ελλάδα αποκλειστικά…

Το ΔΕΗ e-bike Festival, είναι πρώτο μεγάλο φεστιβάλ στην Ελλάδα αποκλειστικά για ποδήλατα με ηλεκτρική υποβοήθηση. Διοργανωτής η ΔΕΗ. Στο πλαίσιο του φεστιβάλ σύγχρονα μοντέλα ηλεκτρικών ποδηλάτων που απαντούν σε διαφορετικές ανάγκες μετακίνησης, θα ταξιδέψουν σε 7 πόλεις: Τρίκαλα, Λάρισα, Κως, Καλαμάτα, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Το φεστιβάλ θα ξεκινήσει από τα την πόλη που «ζει» με, και για το ποδήλατο, τα Τρίκαλα και συγκεκριμένα από την Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου το Σαββατοκύριακο 13-14 Νοεμβρίου 2021, ώρες 11:00-20:00

Στο φεστιβάλ θα παρουσιαστούν περισσότερα από 40 μοντέλα, από 5 διαφορετικές κατηγορίες ποδηλάτου, (δρόμου, πόλης, αναδιπλούμενα, trekking και βουνού), τα οποία θα είναι διαθέσιμα προς δοκιμή σε πραγματικές συνθήκες και ειδικά κατασκευασμένη πίστα. Επίσης, θα υπάρχουν ειδικές δράσεις εκμάθησης ασφαλούς οδήγησης και τεχνικής ποδηλάτου για παιδιά 6 – 12 ετών, ενώ οι επισκέπτες, θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε παιχνίδια-διαγωνισμούς και να κερδίσουν χρηστικά δώρα.

https://fb.me/e/3TS062VfE

Στην ίδια κατηγορία