Το ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ στην Πύλη υποδέχτηκε τον Αη Βασίλη

Τα παιδιά της δομής τον περίμεναν με ανυπομονησία και κατά…

Τα παιδιά της δομής τον περίμεναν με ανυπομονησία και κατά την έλευσή του, απόλαυσαν τα όμορφα δώρα του και τη διασκεδαστική του συντροφιά

Η δουλειά του Αη Βασίλη τις τελευταίες ημέρες είναι ιδιαίτερα μεγάλη. Για να προλάβει εργάζεται νυχθημερόν και φυσικά και τρέχει για να προλάβει όλα τα παιδάκια που τον περιμένουν. Στην Πύλη πάλι δεν περίμενε να φτάσει παραμονή της Πρωτοχρονιάς και έσπευσε νωρίτερα, μάλιστα τρεις μέρες πριν την αλλαγή του χρόνου.

Μάλιστα στο ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ, όπου τα παιδιά της δομής τον περίμεναν με ανυπομονησία και κατά την έλευσή του, απόλαυσαν τα όμορφα δώρα του και τη διασκεδαστική του συντροφιά.

Μουσική, κάλαντα, γλυκίσματα και φυσικά ατελείωτο παιχνίδι έκανε τις ώρες των αγαπημένων μας παιδιών έτσι ακριβώς όπως πρέπει. Ξένοιαστες και γιορτινές.

Οι δράσεις του ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ στην Πύλη όπως έχετε καταλάβει δεν σταματάνε ποτέ.

Σήμερα Τετάρτη 29-12-21 στις 6:00 μ.μ, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης, γίνεται παρουσίαση των παιδικών παραμυθιών «ο γεωργός και ο γάιδαρος» του Θανάση Τζιμούλη και το «μονοπάτι της ευτυχίας» της Ευαγγελίας Γκούμα. Συνοδεύει με την κιθάρα του ο Δημήτρης Λατσάρας.

Το ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ στην Πύλη καλεί τα αγαπημένα του παιδιά και τους γονείς τους αλλά και όλες τις οικογένειες της περιοχής σε μια δράση πολιτισμού με αφήγηση, διαδραστικό παιχνίδι, προβολή εικόνων, ζωγραφική και μουσική.

Θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα.

krinitrikalon.gr

Στην ίδια κατηγορία