Τι γίνεται με τους πλειστηριασμούς στα Τρίκαλα

«Προκλητικό να συζητάμε για πλειστηριασμούς»

Το “ξεπάγωμα” των πλειστηριασμών, οι οποίοι έχουν ανασταλεί από τον περασμένο Νοέμβριο, ζητάει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή από την ελληνική κυβέρνηση, κάνοντας λόγο, παράλληλα, για αναιμική ανάκαμψη στο πρώτο εξάμηνο του χρόνου και προβλέποντας ρυθμούς ανάπτυξης 3,5% φέτος, κυρίως μέσω της ιδιωτικής κατανάλωσης, και 5% για το 2022.

Με την έκθεσή της για την 9η αξιολόγηση σε καθεστώς ενισχυμένης εποπτείας που δόθηκε στη δημοσιότητα, η Κομισιόν “χτυπάει καμπανάκι» για περισσότερο στοχευμένες δαπάνες σε μέτρα στήριξης, ενώ στην ουσία προαναγγέλλει και αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ έως το τέλος Απριλίου, δηλαδή μετά την ολοκλήρωση της ευθυγράμμισης των εμπορικών τιμών ακινήτων με τις αντικειμενικές.

«Το να συζητάμε αυτό το διάστημα για “ξεπάγωμα” των πλειστηριασμών είναι τουλάχιστον προκλητικό» υπογράμμισε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Τρικάλων κ. Βαγγέλης Αγγελάκης, ενώ στάθηκε και στον πτωχευτικό νόμο που ψηφίστηκε από την Κυβέρνηση. Ο κ. Αγγελάκης έκανε λόγο για τραγική κατάσταση με τα λουκέτα και την ανεργία να είναι στα ύψη. «Πρόκειται για αναλγησία.

Δε θέλουμε ούτε να το σκεφτόμαστε, ούτε να το συζητάμε για τους πλειστηριασμούς. Ο πτωχευτικός νόμος δε δίνει δεύτερη ευκαιρία σε κανέναν και δεν προστατεύει κανέναν» τόνισε.

Τρίκαλα: Το πάρτυ των “αρίστων”

Καλαμπάκα: Ανατροπή οχήματος κοντά στην γέφυρα της Διάβας

Προαγωγές για Τρικαλινούς Αστυνομικούς

Έταξε σύνταξη σε Τρικαλινή και της.. «έφαγε» τα λεφτά

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Στην ίδια κατηγορία