Τηλεδιάσκεψη με το «Χαμόγελο του Παιδιού» στη Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

Tηλεδιάσκεψη με τη συγγραφέα Δήμητρα Ιωάννου στη Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

Για τις δυσκολίες την περίοδο του εγκλεισμού

Το απόγευμα της Τρίτης 17 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε από τη Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας τηλεδιάσκεψη σε συνεργασία με τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν παιδιά και γονείς την περίοδο του υποχρεωτικού εγκλεισμού.

Την εισήγηση πραγματοποίησε η κα Ελισσάβετ Γεωργίου, ψυχολόγος του οργανισμού, η οποία αναφέρθηκε στις επιπτώσεις της πανδημίας στη παιδική ευημερία και στους τρόπους με τους οποίους μπορούν να ανταποκριθούν οι γονείς στις ανάγκες των παιδιών τους.

Η κα Γεωργίου τόνισε τη σημασία του προγράμματος στη καθημερινότητα των παιδιών, καθώς επίσης και της εφαρμογής κανόνων, ενώ προέτρεψε τους γονείς να περνούν ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά τους.

Ευχαριστούμε την κα Γεωργίου για την ομιλία της, καθώς και το «Χαμόγελο του Παιδιού» για την συνεργασία.

Να σημειωθεί πως «Το Χαμόγελο του Παιδιού» από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα υλοποιεί δράσεις με στόχο την ολιστική αντιμετώπιση των φαινομένων κάθε μορφής Βίας απέναντι στα παιδιά. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω πλήθους υπηρεσιών που επεκτείνονται σε τρεις βασικούς άξονες: την Πρόληψη, την Παρέμβαση και τη Θεραπεία.

Οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν στο σύνολο των παιδιών που βρίσκονται στην Ελλάδα, ανεξάρτητα από εθνικότητα και θρήσκευμα.

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

Δείτε επίσης:

Πως θα λειτουργεί η Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας λόγω lockdown

Εκπαιδευτική ρομποτική σε απομακρυσμένα χωριά της Καλαμπάκας

Στην ίδια κατηγορία