Θετικός στον covid-19 o Δήμαρχος Μετεώρων Θ. Αλέκος

αλέκος δήμαρχος

Έκανε σήμερα rapid test

Θετικός στον covid-19 είναι o Δήμαρχος Μετεώρων Θεόδωρος Αλέκος, μετά από τεστ που υποβλήθηκε

Συγκεκριμένα, ο κ. Αλέκος έκανε σήμερα rapid test και βγήκε θετικός, χωρίς όμως η κατάσταση της υγείας του να είναι άσχημη.

Βέβαια θα ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες και συγκεκριμένα μοριακό τεστ για τον covid-19, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο Δήμαρχος Μετεώρων θα μεταβεί στο Νοσοκομείο Τρικάλων για τη διαδικασία.

Σύμφωνα με το Kalampakacity.gr κατόπιν επικοινωνίας με τον αντιδήμαρχο κ. Παπανικολάο, rapid test έκανε ο ίδιος καθώς και ο αντιδήμαρχος κ. Νίκος Φωλίνας που βγήκαν αρνητικοί στον κορονοϊό.

Επίσης αρνητικοί στα τεστ είναι η οικογένεια του κ. Αλέκου, ο αδερφός του και πρόεδρος της Διάβας κ. Αλέκος Φώτης, ενώ τεστ θα κάνουν και οι υπόλοιποι αντιδήμαρχοι.

Επίσης αρνητικός σε τεστ κορονοϊού βγήκε και ο πρόεδρος Καστρακίου κ. Γιώργος Γκόγκος όπως  και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παπαχρήστος.

Να τονίσουμε πως όλοι τους προέβησαν σε τεστ καθώς φέρεται να ήρθαν σε επαφή με επιβεβαιωμένο  κρούσμα.

Τι λέει ο Δήμαρχος για την περιπέτειά του

Μετά από επαφή που είχα με επιβεβαιωμένο και καταγεγραμμένο κρούσμα κορωνοϊού, χωρίς όμως να έχω εμφανίσει συμπτώματα, επισκέφτηκα άμεσα το Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας, προκειμένου να κάνω το επιβεβλημένο rapid test.

Σύμφωνα με το αποτέλεσμα του τέστ στο οποίο υποβλήθηκα, βρέθηκα θετικός.

Με υπευθυνότητα και χωρίς καθυστέρηση, ενημέρωσα την οικογένεια μου καθώς και τους Αντιδημάρχους και τους συνεργάτες μου που ήρθα σε επαφή, για το ανωτέρω αποτέλεσμα και στη συνέχεια μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, με σκοπό να υποβληθώ και σε μοριακό τέστ ελέγχου για COVID-19.

Τα αποτελέσματα του μοριακού τέστ αναμένονται τα επόμενα εικοσιτετράωρα και για οποιαδήποτε εξέλιξη θα ενημερωθείτε εκ νέου.

Επιπλέον, μετά την επικοινωνία που είχα τόσο με την οικογένειά μου, όσο και με Αντιδημάρχους και συνεργάτες, όλοι μετέβησαν είτε στο Κέντρο Υγείας, είτε σε ιδιωτικά εργαστήρια και υποβλήθηκαν σε rapid τεστ κορωνοϊού. Όλα τα αποτελέσματα των ανωτέρω βγήκαν αρνητικά.

Ακολουθώντας λοιπόν τις οδηγίες των ειδικών του ΕΟΔΔΥ αλλά και των ιατρών με τους οποίους επικοινώνησα, θα πρέπει να τεθώ σε καραντίνα και κατ’ οίκον περιορισμό. Επισημαίνεται επιπλέον ότι, θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα στους χώρους του Δημαρχείου.

Τέλος, απευθυνόμενος στους Δημότες και στους εργαζόμενους του Δήμου Μετεώρων, θα ήθελα να τονίσω την σπουδαιότητα της πιστής τήρησης των μέτρων προφύλαξης και ότι επιβάλλεται να δείξουμε όλοι μας ψυχραιμία και υπευθυνότητα.

Ο ιός είναι ύπουλος και βρίσκεται παντού, γι αυτό πρέπει να μην επαναπαυόμαστε και να είμαστε προσεκτικοί.

Με σεβασμό και υπευθυνότητα

Ο Δήμαρχος Δήμου Μετεώρων

Θεόδωρος Γ. Αλέκος

Δείτε επίσης:

Θετική στο covid-19 Αντιδήμαρχος στα Τρίκαλα

Στην ίδια κατηγορία