Θα διεκδικήσει ξανά την θέση του προέδρου ο Κώστας Τρέλλης

Σε εκλογική τροχιά εισήλθε από χθές το βράδυ η ΔΕΕΠ…

Σε εκλογική τροχιά εισήλθε από χθές το βράδυ η ΔΕΕΠ ΝΔ Τρικάλων (πρώην ΝΟΔΕ) , καθώς στις 24 Οκτωβρίου θα στηθούν κάλπες για την ανάδειξη νέων προσώπων στα «γαλάζια» όργανα της Νέας Δημοκρατίας.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 24 Οκτωβρίου και τα μέλη του κόμματος θα προσέλθουν στις κάλπες για την ανάδειξη των προέδρων ΔΕΕΠ και ΔΗΜΤΟ, των μελών των διοικητικών συμβουλίων των κομματικών οργανώσεων και των συνέδρων.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκε η εγκύκλιος που εστάλη από τα κεντρικά του κόμματος και οι διαδικασίες που θα πρέπει να γίνουν έως την προσφυγή στις κάλπες. Μάλιστα, ο απερχόμενος πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Τρικάλων κ. Κώστας Τρέλλης άδραξε την ευκαιρία κατά την συνεδρίαση και ανακοίνωσε στα μέλη του κόμματος ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος για τη θέση του προέδρου στην εσωκομματική διαδικασία.

Σημειώνεται ότι στο site του κόμματος nd.gr στην ενότητα «Εσωκομματικές Εκλογές» υπάρχει η εγκύκλιος των εκλογών, καθώς και χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή νέων μελών, την ανανέωση συνδρομής, την υποβολή υποψηφιοτήτων και την εκλογική διαδικασία.

Στην ίδια κατηγορία