Τα κομμωτήρια των Τρικάλων εκπέμπουν “SOS”

Τρίκαλα: Με ραντεβού και σε λογικά πλαίσια η κίνηση στα κομμώτρια

Αντίθετοι είναι οι κομμωτές και κουρείς στο άκουσμα των νέων…

Αντίθετοι είναι οι κομμωτές και κουρείς στο άκουσμα των νέων μέτρων, αφού οι ανεμβολίαστοι θα μπορούν να επισκέπτονται κομμωτήρια και κουρεία με «διαβατήριο» το αρνητικό αποτέλεσμα τεστ, είτε rapid test είτε τεστ PCR.

Τα μέτρα θα τεθούν σε ισχύ από αυτό το Σάββατο 6 Νοεμβρίου και τα πρόστιμα θα είναι «τσουχτερά», ξεκινώντας από 5.000 ευρώ και θα μπαίνει λουκέτο για 15 ημέρες. Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Σωματείου Κουρέων και Κομμωτών Τρικάλων κ. Κωνσταντίνος Κοντός τα νέα μέτρα δημιουργούν πρόβλημα για πολλούς λόγους, καθώς μας βάζουν σε μια διαδικασία ελέγχου και αντιμέτωπους με άλλα επαγγέλματα.

«Με τα μικρά παιδιά τι θα γίνει; Πως θα έρχονται; Πόσους πελάτες θα χάσουμε, δεδομένου ότι μια μερίδα των πελατών θα επιλέξει να κουρευτεί στο σπίτι του και όχι να έρθει σε εμάς» τόνισε και πρόσθεσε « κάναμε τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα να ισορροπήσουμε και τώρα θα έχουμε πρόβλημα».

Ο πρόεδρος των Τρικαλινών κομμωτών υπογράμμισε ότι ο χώρος των κομμωτηρίων δεν έχει καταγράψει κρούσματα, ενώ θα χαθεί και πελατεία.

Στην ίδια κατηγορία