Τα εύσημα και της αντιπολίτευσης έλαβε η Πολιτική Προστασία του Δήμου Τρικκαίων

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου είναι δίπλα στον πολίτη

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα έκανε το πέρασμα της, η «Μήδεια» από το Δήμο Τρικκαίων, γεγονός που υπογραμμίστηκε κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το βράδυ της Τρίτης.

Το Σώμα έκανε λόγο για μια σωστή διαχείριση από πλευράς της δημοτικής Αρχής στην αντιμετώπιση της κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή από το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, υπογραμμίζοντας ωστόσο την ανάγκη εκσυγχρονισμού της πολιτικής προστασίας και την ενίσχυση της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TV10.gr ο δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου στάθηκε στην οργάνωση και στη συνεργασία που υπήρξε αυτές τις μέρες, σε όλους τους τομείς και εξήρε τη στάση των εργαζομένων που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, στην αντιμετώπιση του έντονου καιρικού φαινομένου.

«Προσπαθούμε να φτιάξουμε μια πολιτική προστασία που να είναι δίπλα στον πολίτη» σημείωσε ο κ. Παπαστεργίου. Από την πλευρά του ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Γιώργος Καΐκης υπογράμμισε ότι αυτοί που κρατάνε την πόλη όρθια είναι οι εργαζόμενοι του Δήμου και είναι αυτονόητη η σωστή αντιμετώπιση της κακοκαιρίας.

Ο κ. Καΐκης υπογράμμισε την ανάγκη ενίσχυσης της πολιτικής προστασίας του Δήμου με βάση τις σύγχρονες ανάγκες που δημιουργούνται.

Με θετικά λόγια μίλησε και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Θεόδωρος Σπανός τόσο για τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Ζιώγα, όσο και για την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας κα. Γεωργία Κοτρώνη – Μπαλοδήμου για τα αντανακλαστικά τους, το διάστημα αυτό.

Φυλακές Τρικάλων:Η απίστευτη πατέντα κρατουμένου για να περάσει τα «απαγορευμένα»

Νεκρός κρατούμενος των φυλακών Τρικάλων

Κόπηκε το δρομολόγιο Τρίκαλα – Λάρισα για τα στελέχη

Μεγάλο το ενδιαφέρον των Τρικαλινών για φυσικό αέριο

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Στην ίδια κατηγορία