Τα «αστέρια» του Οδηγισμού έστειλαν κάρτες στο Νοσοκομείο Τρικάλων

αστέρια Οδηγισμού

Με ευχές και ευχαριστίες σε γιατρούς και νοσηλευτές

Ευχετήριες κάρτες έστειλαν τα “αστέρια του Οδηγισμού σε γιατρούς και νοσηλευτές στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων.

Με γέλια κ πολλές σκανδαλιές τα αστέρια του Α’ Γάλαξια του Κλάδου Αστεριων Τρικάλων κατάφεραν στις τελευταίες διαδικτυακές τους συγκεντρώσεις να περάσουν ολες τις δοκιμασίες που τους έστειλε ο Αη Βασιλης για να τους χρίσει επισήμους βοηθούς του , τώρα που τα ξωτικά του αρρώστησαν από τον COVID-19 κ μπήκαν σε καραντίνα.

Στο τελος λοιπόν των δοκιμασιών, παρέλαβαν από τις αρχηγούς τους τα πιστοποιητικά τους που ήρθαν από το Β. Πόλο (!) κ ένα μικρό δωράκι κ αποφάσισαν να χαρίσουν λίγη αγάπη ευχαριστώντας όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Τρικάλων που περιθάλπει με τόση αγάπη τα ξωτικά (πρωτίστως !)και όσους νοσηλεύονται κ παλεύουν με αυτό το άτακτο πλασματάκι (βλ COVID) που σεργιανίζει κ μας παιδεύει όλους .

Εφτιαξαν λοιπόν κ στόλισαν τις δικές τους χριστουγεννιάτικες κάρτες με ευχές κ ευχαριστίες προς τους γιατρούς κ νοσηλευτές μας, οι οποίες παραδόθηκαν σήμερα από τα Στελέχη του Α’ Γαλαξία, την Εφορο του Τ.Τ. Τρικάλων κ ‘αντιπροσωπεία’ των αστεριών στο Διοικητή του Νοσοκομείου μας κο Κωνσταντίνο Γρηγοριου και στον Δ/ντη της Ιατρικής Υπηρεσίας κο Στέφανο Τσουρβακα.

Τους ευχαριστούμε θερμά για όλα κ ευχόμαστε σε όλους τους ασθενείς γρήγορη ανάρρωση κ επιστροφή στις οικογένειες τους!!!!Καλή Χρονια από εμάς με υγεία, χαμόγελα, ελπίδα και αισιοδοξία!

Δείτε επίσης

«My Trikala»: Με αλληλεγγύη και ευαισθησία για ένα καλύτερο μέλλον

Στην ίδια κατηγορία