Συνεχίζεται το κλάδεμα των δένδρων

Συνεχίζεται η … επιχείρηση καθαρισμού και κλαδέματος των δένδρων και…

Συνεχίζεται η … επιχείρηση καθαρισμού και κλαδέματος των δένδρων και στις δύο κοίτες του Ληθαίου ποταμού από την Αντιδημαρχία Πρασίνου του δήμου Τρικκαίων, στο πλαίσιο των όσων έχουν σχεδιαστεί για την προστασία των δημοτών κατά τη χειμερινή περίοδο.

Από προχθές, τα συνεργεία της Υπηρεσίας Καθαριότητας προχώρησαν στο κλάδεμα των δένδρων στην κοίτη του Ληθαίου ποταμού στην κεντρική πεζογέφυρα, ενώ η διαδικασία θα συνεχιστεί μέχρι τη γέφυρα της Μαρούγκαινας.

«Συνεχίζουμε το σχεδιασμό για το κλάδεμα των δένδρων του Ληθαίου ποταμού, ενώ τις επόμενες ημέρες θα επεκταθούμε και στον δυτικό τομέα του Δήμου» ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου & Ποιότητας Ζωής Τρικκαίων κ. Γιάννης Οικονόμου.

Κατά τον κ. Οικονόμου στόχος των παρεμβάσεων είναι ο καλλωπισμός και το κλάδεμα των δένδρων που είναι σε κεντρικά σημεία ή στα σχολεία και στις πλατείες, ώστε να μην καταγραφεί κάποιο πρόβλημα, μέσα στον χειμώνα.

Ήδη, το μεγαλύτερο κομμάτι της κοίτης του Ληθαίου ποταμού έχει καθαριστεί και κλαδευτεί, ενώ το επόμενο διάστημα θα γίνουν παρεμβάσεις και σε άλλα σημεία της πόλης.

Στην ίδια κατηγορία