Στους top 100 των υψηλότερων επιδοτήσεων 9 Τρικαλινοί

Αναρτήθηκαν τα επίσημα πανελλαδικά στοιχεία

Αναρτήθηκαν τα επίσημα πανελλαδικά στοιχεία των εισπράξεων βασικής ενίσχυσης 2019 στην ειδική σελίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ και είναι διαθέσιμα στην διεύθυνση (https://transpay.opekepe.gr/)

Τέσσερεις (4) Φαρκαδόνιοι δικαιούχοι ανάμεσα στους 100 πανελλαδικά συγκαταλέγονται στην λίστα  με τις υψηλότερες εισπράξεις της βασικής ενίσχυσης για το έτος 2019, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα ο ΟΠΕΚΕΠΕ και είναι αναρτημένες στην ειδική σελίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ. 

Ο σχετικός κατάλογος βρίσκεται αναρτηµένος σε ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ (https://transpay.opekepe.gr/) όπου τα στοιχεία είναι προσβάσιµα προς όλους. Σε αυτά τα ποσά µπορεί παράλληλα να προστεθεί κατά περίπτωση και το πρασίνισµα, που είναι περίπου ίσο µε το 50% του ποσού της βασικής ενίσχυσης.

Στους Top 100, δηλαδή στους κορυφαίους που εμφανίζονται συμπεριλαμβάνονται δυο γυναίκες και δυο άνδρες από το Δήμο Φαρκαδόνας που απορροφούν συνολικά 221.050,25 ευρώ κοινοτική βασική ενίσχυση.

Σημειωτέον ότι ο πρώτος εκ των τοπικών δικαιούχων λαμβάνει ποσό της τάξης των 74.544,79 ευρώ και ο τελευταίος το ποσό των 46.419,06 ευρώ.

Στους 100 πρώτους με τα μεγαλύτερα ποσά πανελλαδικά δεν πρόκειται να υπάρξουν διαφοροποιήσεις έως και το 2022 καθώς το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης αποφάσισε να µην προχωρήσει σε σύγκλιση των δικαιωμάτων στη µμεταβατική ΚΑΠ.

Αναλυτικά στο πίνακα συμπεριλαμβάνονται οι εξής 100:

Θρήνος στα Τρίκαλα από τον θάνατο του Βαλάντη Λάμαρη

Β. Γιαγιάκος: Μέτρα για την επόμενη μέρα

Ξανά κατολισθητικά φαινόμενα στο Ροπωτού

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Στην ίδια κατηγορία