Στον Κοντοζαμάνη ο Λιάπης

Στον Κοντοζαμάνη ο Λιάπης

Για τους εμβολιασμούς στα Κέντρα Υγείας Καλαμπάκας και Φαρκαδόνας

Τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, Βασίλη Κοντοζαμάνη συνάντησε την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου ο Ψυχίατρος, Διδάκτωρ του Παν/μίου Αθηνών και Πρόεδρος του ΚΕΘΕΑ, Χρίστος Λιάπης, θέτοντάς του το θέμα της αναγκαιότητας να λειτουργήσουν ως Εμβολιαστικά Κέντρα και τα Κέντρα Υγείας Καλαμπάκας και Φαρκαδόνας, συμπληρωματικά στο Νοσοκομείο Τρικάλων και στο ΚΥ Πύλης.

Ο Δρ. Λιάπης, έχοντας υπηρετήσει ως Αγροτικός Ιατρός στα ορεινά της Επαρχίας Καλαμπάκας, αλλά και ως γιατρός που ασκεί το λειτούργημά του και στην πόλη της Καλαμπάκας, έχει άμεση εικόνα των γεωγραφικών και πληθυσμιακών ιδιαιτεροτήτων της περιοχής και του τρόπου με τον οποίον αυτές πρέπει να αποτυπώνονται στον σχεδιασμό για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και την Πρόληψη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον Κοντοζαμάνη ο Χρίστος Λιάπης τόνισε, μάλιστα, το γεγονός πως ο Δήμος Μετεώρων αποτελεί τον δεύτερο, σε έκταση, δήμο της χώρας, με ιδιόμορφη γεωγραφική διασπορά δυσπρόσιτων ορεινών χωριών, που ο πληθυσμός τους γηράσκει, γεγονός που εν μέσω μιας Πανδημίας η οποία απειλεί κατά κόρον τις ευπαθείς ηλικιακά ομάδες, καθιστά αδήριτη ανάγκη την ευκολότερη δυνατή πρόσβασή τους στις κατάλληλες Δομές.

Δείτε επίσης:

Άρχισε ο εμβολιασμός των ιδιωτών γιατρών στα Τρίκαλα

Στέφανος Τσουρβάκας: Οι εμβολιασμοί συνεχίζονται με γρήγορο ρυθμό

Διχασμένοι οι Τρικαλινοί με το πιστοποιητικό εμβολιασμού

Ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί στο γηροκομείο Μεγάλων Καλυβίων

Πρεμιέρα εμβολιασμών στο Κέντρο Υγείας Πύλης

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία