Στόλισε και τα απορριμματοφόρα ο Δήμος Τρικκαίων! (βίντεο)

stolismeno aporimatoforo trikala

Η δημοτική Αρχή μπήκε για τα καλά στο πνεύμα των γιορτών

Σε μια προσπάθεια να δώσει μια πιο ευχάριστη και χριστουγεννιάτικη νότα, ο Δήμος Τρικκαίων στόλισε και τα απορριμματοφόρα!

Τα στολισμένα απορριμματοφόρα που «ταξίδεψαν» σε διάφορα σημεία της πόλης, έδωσαν φως, βάζοντας ολόκληρη την πόλη στο πνεύμα των Χριστουγέννων.


Δείτε το στολισμένο απορριμματοφόρο στα Τρίκαλα

Η καθαριότητα στο Δ. Τρικκαίων

Πάντως, ο Δήμος Τρικκαίων αφού στόλισε και τα απορριμματοφόρα δείχνει πως έχει μπει για τα καλά στο πνεύμα των γιορτών

Πάντως, στα Τρίκαλα, που θεωρούνται και η πρωτεύουσα των Χριστουγέννων, η απουσία του Μύλου των Ξωτικών είναι ιδιαίτερα αισθητή. Παρόλα αυτά ο στολισμός στο κέντρο της πόλης είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακός.

Αναμφισβήτητα η εικόνα αυτή δείχνει πως ο Δήμος έχει μπει για τα καλά στο πνεύμα των Χριστουγέννων, σε μια προσπάθεια να δοθεί λίγο φως στις καρδιές των Τρικαλινών ξεφεύγοντας λιγάκι από την μαυρίλα των ημερών, καθώς ο κορωνοϊός έχει επισκιάσει στο μέγιστο βαθμό τις ζωές όλων.

Μεθυστικό άρωμα Χριστουγέννων στα Τρίκαλα

Σε Χριστουγεννιάτικο χωριό μετατράπηκε η κεντρική πλατεία των Τρικάλων με την τοποθέτηση μικρών σπιτιών γύρω από την λιμνούλα του “Νικολάκη. Είναι γεγονός πως φέτος η απουσία του χωριού του Αι Βασίλη στο Μύλο των Ξωτικών , αλλά και ο ίδιος ο Μύλος αποτελούν μια μεγάλη απουσία για τους Τρικαλινούς που κάθε χρόνο απολάμβαναν με τόση χαρά το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο των Χριστουγέννων.

Παρόλα αυτά τα συνεργεία της e-Trikala φρόντισαν να καλύψουν στο μέτρο του δυνατού αυτό το κενό, δημιουργώντας ένα παραλίμνιο χωριό γύρω από την λιμνούλα του «Νικολάκη» στην κεντρική πλατεία, τοποθετώντας πανέμορφα μικρά σπιτάκια αλλά και χριστουγεννιάτικα δέντρα. Αναμφισβήτητα οι προσθήκες αυτές ομόρφυναν ακόμη περισσότερο την πόλη προσφέροντας ένα άκρως Χριστουγεννιάτικο άρωμα και κλίμα.

Χριστουγεννιάτικο χωριό στην κεντρική πλατεία

Ο Χριστουγεννιάτικος διάκοσμος στην πόλη των Τρικάλων είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακός και καταφέρνει να μαγνητίσει όλα τα βλέμματα των περαστικών και κυρίως των μικρών παιδιών, των οποίων η περιέργεια διεγείρεται για μια εξερεύνηση και φωτογράφηση στην «γειτονιά του παραλίμνιου χωριού του Νικολάκη».

Επιπροσθέτως, το κέντρο της πόλης φιλοξενεί τους μολυβένιους στρατιώτες, δημιουργώντας ένα εορταστικό κλίμα που τόσο έχουν ανάγκη οι πολίτες, στις δύσκολες αυτές στιγμές που διανύουμε, λόγω της πανδημίας, στο σημείο αυτό να θυμίσουμε ότι πέρυσι ο Καρυοθραύστης ήταν το βασικό θέμα που κοσμούσε τον παραμυθένιο «Μύλο των Ξωτικών»

Δείτε επίσης:

Τρίκαλα: Χριστουγεννιάτικο χωριό η κεντρική πλατεία

Τρίκαλα – Χριστούγεννα: Οι Καρυοθραύστες «πλημμύρισαν» την πόλη

Τρίκαλα: Η μισή πόλη στο φως και η άλλη μισή… στο σκοτάδι (βίντεο)

Στην ίδια κατηγορία