Στο πλευρό των Τρικαλινών μουσικών το Rossonero

Στο πλευρό των Τρικαλινών μουσικών το Rossonero

Δε θα υπάρχει ηλεκτρονικό εισιτήριο, η παρακολούθηση θα είναι ελεύθερη.

Πολλοί είναι οι μουσικοί και τα συγκροτήματα που έχουν ενώνουν τις δυνάμεις τους και τις  φωνές και παίρνουν μέρος στη διαδικτυακή συναυλία Τρικαλινών μουσικών που θα προβληθεί τις επόμενες μέρες με τίτλο «Κάποτε θα΄ ρθουν να σου πουν…».

Τη συναυλία διοργανώνει ο Αυτοδιαχειριζόμενος Κοινωνικός Χώρος «Rossonero» και οι εγγραφές γίνονται στο studio του Μουσείου Τσιτσάνη, με αυστηρή τήρηση όλων των υγειονομικών προδιαγραφών.

Ήδη, από σήμερα το πρωί αρκετοί καλλιτέχνες μπήκαν στο studio για να πάρουν μέρος στη συναυλία.

Μεταξύ των καλλιτεχνών που έχουν δηλώσει συμμετοχή είναι οι Κωνσταντίνα Πάλλα, Χρήστος Μοδέστου & Μαρία Τύμπα, Παναγιώτης Μαγκλάρας – Λιάνα Μήνια – Δημήτρης Κολοφίκας, «Μαριονέτες», Silky, Δημοτική Κομπανία του Μιχάλη Ράπτη, ΚΞ (Κάπα Ξήγα), Ρεμπέτικο σχήμα «Κληματαριά», Ρεμπέτικη Παρέα (Νίκος Γκουσδαβάς, Γιώργος Ζώης, Παναγιώτης Χλωρός, Χριστίνα Χλωρού), Παύλος Λούκας – Βαγγέλης Ζαχαράκης – Ελένη Αβραμιώτη – Μάκης Καρτσιούκας – Ανέστης Παππάς– Νίκος Τσατσάς, Νίκος Κεραμιώτης, Ευθύμης Γρηγορίου, Νίκος Παπαϊωάννου και Μάκης Σεβίλογλου.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει αναλάβει ο Στέλιος Καραγιώργος και το video – μοντάζ ο Στέφανος Τσότσος.

Δε θα υπάρχει ηλεκτρονικό εισιτήριο, η παρακολούθηση θα είναι ελεύθερη.

Θα μπορούν να γίνονται εθελοντικές οικονομικές εισφορές, οι οποίες, στο σύνολό τους, θα ενισχύσουν τους χειμαζόμενους Τρικαλινούς μουσικούς, ενώ λεπτομέρειες για την ημέρα και τον τρόπο προβολής, στις αμέσως επόμενες ημέρες.

«Για να ξορκίσουμε το φόβο, για να νικήσει η ζωή! Για να σταθούμε με την τέχνη δίπλα στους υγειονομικούς της πρώτης γραμμής, αλλά και στους αρρώστους. Γιατί στα δύσκολα ο λαός θα σώσει το λαό!» τονίζει σε σχετική ανακοίνωση ο ο Αυτοδιαχειριζόμενος Κοινωνικός Χώρος «Rossonero».

Στο πλευρό των Τρικαλινών μουσικών το Rossonero

Δείτε επίσης

Συνεχίζονται οι συμμετοχές για την συναυλία Τρικαλινών δημιουργών

Στην ίδια κατηγορία