Στο πλευρό των τοπικών κοινοτήτων ο Χρήστος Μιχαλάκης

Στο πλευρό των τοπικών κοινοτήτων ο Χρήστος Μιχαλάκης

Για την αντιπλημμυρική προστασία

Τρέχει για κάθε αίτημα των τοπικών κοινοτήτων και δίνει λύσεις σε κάθε πρόβλημα ο Χρήστος Μιχαλάκης

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Χρήστου Μιχαλάκη στο αίτημα του Αντιδημάρχου Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Πύλης Κωνσταντίνου Ζούρτου και του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Πηγής Χρήστου Μαυρογιάννη, για παρεμβάσεις σε αποστραγγιστικά κανάλια.

Με την αντιπλημμυρική θωράκιση να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των προτεραιοτήτων της Περιφερειακής Ενότητας και επιλέγοντας να δρα έγκαιρα και να προλαμβάνει προβλήματα, ο Αντιπεριφερειάρχης έδωσε εντολή και συνεργεία βρέθηκαν στην Τοπική Κοινότητα Πηγής και προχώρησαν στον καθαρισμό αποστραγγιστικών καναλιών και την κοίτη ρέματος από το εξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου ως την τοποθεσίας «Πόρος» στην Πηγή Τρικάλων.

«Βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό των Τοπικών Κοινοτήτων και σε αγαστή συνεργασία με τους Δήμους και τους τοπικούς φορείς, παρεμβαίνουμε συνεχώς με έμφαση όχι μόνο στην επίλυση, αλλά και στην πρόληψη προβλημάτων» τονίζει ο Χρήστος Μιχαλάκης και συμπληρώνει «Η αντιπλημμυρική προστασία αποτελεί προτεραιότητα για την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την Π.Ε. Τρικάλων, κάτι που αποδεικνύεται τόσο από τα μεγάλα έργα που έχουν παραδοθεί, αλλά και από αυτά βρίσκονται σε εξέλιξη, όπως επίσης και από τις μικρές ή μεγάλες παρεμβάσεις που γίνονται καθημερινά».

Δείτε επίσης:

Πράσινο φως για τη κατασκευή Λιμνοδεξαμενής στο Παλαιομονάστηρο

5,2 εκατ. ευρώ για αντιπλημμυρικά έργα στα Τρίκαλα

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά έργα στο νομό Τρικάλων

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία