Στο έλεος του “Διομήδη” η Π.Ε. Τρικάλων – βίντεο

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι χιονοπτώσεις στα ορεινά των Τρικάλων…

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι χιονοπτώσεις στα ορεινά των Τρικάλων από το βράδυ της Δευτέρας

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TV10.gr έντονες χιονοπτώσεις σημειώνονται στα ορεινά άνω των 900μ περίπου, ενώ στα πεδινά υπάρχουν βροχοπτώσεις όπου έχουν ανεβάσει επικίνδυνα την στάθμη των ποταμών, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ανησυχία μέχρι αυτή την ώρα.

Στους δρόμους έχουν βγει 44 μηχανήματα της Π.Ε. Τρικάλων ώστε να παραμείνει ανοιχτό το οδικό δίκτυο. Αυτή τη στιγμή γίνονται προσπάθειες να κρατηθεί ανοιχτό και το επαρχιακό δίκτυο, ενώ ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης επισήμανε ότι αν χρειαστεί θα υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση με μηχανήματα.

Προβλήματα εντοπίζεται και στην ηλεκτροδότηση σε περιοχές του Ασπροποτάμου, των Χασίων αλλά και του Κλεινοβού όπου οι άνεμοι σε συνδυασμό με το χιόνι δημιούργησαν πτώσεις δέντρων με αποτέλεσμα πολλά χωριά στις περιοχές αυτές να μείνουν χωρίς ρεύμα. Η Π.Ε. Τρικάλων μαζί με τη ΔΕΔΔΗΕ έχουν ρίξει όλο το βάρος για να αποκατασταθεί γρήγορα το πρόβλημα με την ηλεκτροδότηση περιοχές αυτές.

Στο μεταξύ η Π.Ε Τρικάλων μαζί με τον Δήμο Πύλης βρίσκονται σε ετοιμότητα και προχωρούν σε παρεμβάσεις στην περιοχή των Γόμφων όπου καταλήγουν αρκετά ρέματα από τα ορεινά της πύλης όπως δηλώνει ο κ. Μιχαλάκης εκτός από τα μηχανήματα έργου υπάρχει και αστυνομική παρουσία που απαγορεύεται την είσοδο σε αγροτικούς δρόμους.

Στην ίδια κατηγορία