Στο «Δίκτυο Νέας Γενιάς» Τρικαλινός Στέφανος Βαβύλης

Έχει αναλάβει τον Τομέα «οι ευκαιρίες των νέων της περιφέρειας»

Κάλεσμα στους νέους επιχειρεί το Κίνημα Αλλαγής, προσπαθώντας να προσεγγίσει και το νεαρότερο ακροατήριο, που η αλήθεια είναι ότι δεν έχει την ανταπόκριση που έχει σε μεγαλύτερες ηλικίες. Για τον λόγο αυτό συγκροτήθηκε το «Δίκτυο της Νέας Γενιάς» του Κινήματος Αλλαγής.

Η Τρικούπη προγραμμάτιζε για το ’20 το συνέδριο Νεολαίας, όμως τελικά η πανδημία πήγε και αυτό το σχέδιο πίσω αφού δεν γινόταν ούτε ψηφιακά να γίνει η ίδρυση της. Τη Τρίτη, πραγματοποιήθηκε το πρώτο οργανωμένο βήμα για την προσέγγιση της νεολαίας. Το νέο αυτό όργανο παρουσιάστηκε ψηφιακά με τις θέσεις αλλά και τα πρόσωπα που το στελεχώνουν ως ένα πρόπλασμα για τη δημιουργία της Νεολαίας.

Συντονιστής έχει αναλάβει ο 28χρονός Γιώργος Τσούμας, ο οποίος τόνισε ότι το Δίκτυο Νέας Γενιάς, έχει «στόχο την προτεραιοποίηση των αναγκών της νέας γενιάς, τη διαμόρφωση πολιτικής ατζέντας θεμάτων που απασχολούν τους νέους και τις νέες της χώρας υπό το πλαίσιο των συνθηκών που βιώνουμε και την αφορμή μέσα από την πρωτοβουλία αυτή όσο το δυνατόν περισσότεροι ενδιαφερόμενοι και ενδιαφερόμενες να βρουν το χώρο να συμμετάσχουν και να εκφραστούν».

Οι νεολαίοι του κόμματος έχουν στην ατζέντα τους την κλιματική αλλαγή, το δικαίωμα στην εργασία, ο ρόλος της παιδείας, η σημασία της συμμετοχής και της θεσμικής λειτουργίας του κράτους, η ανοιχτή κοινωνία και τα δικαιώματα και η θεμελίωση ενός καθολικού πλαισίου κοινωνικής προστασίας. Στο νέο όργανο του κόμματος μετέχει και ο νεαρός Στέφανος Βαβύλης, Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Τρικκαίων.

Ο νεαρός Τρικαλινός δικηγόρος Στέφανος Βαβύλης έχει αναλάβει τον Τομέα «οι ευκαιρίες των νέων της περιφέρειας». Σε εμάς στα Τρίκαλα έχει δείξει ήδη εξαιρετικά δείγματα γραφής κατά τη 2ετή παρουσία του στο Δημοτικό Συμβούλιο και ασφαλώς οι προσδοκίες είναι μεγάλες για αυτόν.

Συναγερμός στην Πυροσβεστική Τρικάλων

Τρίκαλα: Ενισχύεται η αντιπλημμυρική προστασία

Στους 9.474 οι εμβολιασμοί στα Τρίκαλα

Τρίκαλα: “Θέλουμε πράξεις και μετά ανακοινώσεις”

Βρέθηκε πολεμικό υλικό στη Θεόπετρα Καλαμπάκας

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Στην ίδια κατηγορία