Στηρίζει έμπρακτα τους σεισμόπληκτους η Κατερίνα Παπακώστα

Επισκέφτηκε τα χωριά της Φαρκαδόνας

Τις σεισμόπληκτες περιοχές του Δήμου Φαρκαδόνας επισκέφθηκε το πρωί η Βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. Κατερίνα Παπακώστα, υλοποιώντας ακόμη μία δράση στήριξης των δοκιμαζόμενων κατοίκων.

Πιο συγκεκριμένα πρώτος σταθμός της επίσκεψης της κ. Παπακώστα ήταν ο νέος οικισμός των σεισμόπληκτων του Ζάρκου, εκεί είχε την ευκαιρία να ακούσει τα αιτήματα των κατοίκων, αλλά και να τους μοιράσει δωροεπιταγές αγορών προσφορά του ομίλου Σκλαβενίτη τις οποίες εξασφάλισε με πρωτοβουλία της βάζοντας τον ιδιωτικό τομέα στη γραμμή στήριξης των πληγέντων. Αμέσως μετά ανάλογη δράση πραγματοποιήθηκε και στην κεντρική πλατεία της Φαρκαδόνας.

Όπως δήλωσε μιλώντας στο TV10.gr η Τρικαλινή Βουλευτής, η κυβέρνηση με πρωτόγνωρους γοργούς ρυθμούς στέκεται αρωγός στο δράμα των σεισμοπαθών, ήδη άμεσα φρόντισε για την προσωρινή στεγαστική τους αποκατάσταση ενώ ολοκληρώνει και τη διαδικασία των εκτιμήσεων ώστε άμεσα να ξεκινήσουν και οι αποζημιώσεις των πληγέντων για να επισκευάσουν η να κατασκευάσουν τα σπίτια τους βάζοντας οριστικά τέλος στη μεγάλη δοκιμασία που υπέστησαν όταν τα χωριά τους “χόρεψαν” στις αρχές Μαρτίου από τα 6 ρίχτερ που έπληξαν την Θεσσαλία. Να αναφερθεί τέλος πως ο Όμιλος Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτης προσέφερε 300 δωροεπιταγές των 20 ευρώ τις οποίες οι δικαιούχοι θα μπορούν να εξαργυρώσουν για αγορές ειδών πρώτης ανάγκης.

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα

Στην ίδια κατηγορία