Στην τελική ευθεία η λαϊκή αγορά των Τρικάλων

Τι δήλωσε ο Ρόμπος

Στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι εργασίες για την ανάπλαση της λαϊκής αγοράς της πόλης των Τρικάλων με τους σχεδιασμούς να προβλέπουν στις αρχές του Μαρτίου να έχουν εγκατασταθεί οι παραγωγοί και οι μικροπωλητές.

Από χθες ξεκίνησαν οι διαδικασίες για να τοποθετηθούν τα φώτα και να τελειώσουν οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις. Όπως σημείωσε ο εντεταλμένος σύμβουλος του δήμου Τρικκαίων για τη λαϊκή αγορά κ. Χριστόφορος Ρόμπος βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση αυτού του σημαντικού έργου και στις αρχές του Μαρτίου θα τοποθετηθούν στις θέσεις τους και οι παραγωγοί.

Κατά τον κ. Ρόμπο επί της ουσίας αυτό που θα γίνει είναι μια μεταφορά της προηγούμενης λαϊκής αγοράς, απλά σε έναν άλλο, χώρο «Έχουν ξεκινήσει επαφές με τους παραγωγούς και μικροπωλητές, ενώ δε θα υπάρξουν πολλές διαφοροποιήσεις στον τρόπο που θα κατανεμηθούν οι θέσεις, πέραν ορισμένων περιπτώσεων» τόνισε.

Σε ό,τι αφορά στο νέο νομοσχέδιο για τις λαϊκές αγορές ο κ. Ρόμπος σημείωσε ότι ακόμα δεν υπάρχει κάτι επίσημο και όλα είναι ρευστά. «Εδώ θα είμαστε και θα εξετάσουμε όλες τις παραμέτρους» πρόσθεσε.

Καρέ καρέ η στιγμή που ο Λιγνάδης οδηγείται στη φυλακή-Πιθανώς στα Τρίκαλα

Τρίκαλα: Το πάρτυ των “αρίστων”

Καλαμπάκα: Ανατροπή οχήματος κοντά στην γέφυρα της Διάβας

Προαγωγές για Τρικαλινούς Αστυνομικούς

Έταξε σύνταξη σε Τρικαλινή και της.. «έφαγε» τα λεφτά

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Στην ίδια κατηγορία