Στην ουρά για γάμους και βαφτίσεις οι Τρικαλινοί από Μάιο και μετά

Πως θα γίνονται οι δεξιώσεις

«Κλείστε τα ραντεβού σας», τόνισε προχθές ο υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης για τους γάμους και τις βαφτίσεις, τονίζοντας πως αρχές Μαΐου θα ανοίξουν τα κτήματα – κέντρα εκδηλώσεων για τις εν λόγω εκδηλώσεις.

Αν λοιπόν ο κόσμος θέλει να προγραμματίσει μια εκδήλωση, σύμφωνα με τον υπουργό θα πρέπει να σπεύσει να κλείσει ραντεβού.

Στα Τρίκαλα έχουν σπεύσει βέβαια εδώ και καιρό οι Τρικαλινοί που σκοπεύουν να παντρευτούν ή να διοργανώσουν τα βαφτίσια των παιδιών τους, καθώς καθυστέρησαν ήδη έναν χρόνο τις εκδηλώσεις λόγω κορωνοϊού. Πολλοί είναι εκείνοι που διατηρούν διαρκώς επαφή με τα κέντρα δεξιώσεων ή τις εταιρείες catering στα Τρίκαλα αναμένοντας να δοθεί το «πράσινο φως» από την κυβέρνηση για να ανοίξει η εστίαση και κατά συνέπεια να λειτουργήσουν και οι εν λόγω επιχειρήσεις.

Ήδη είναι πολύ μεγάλη η λίστα αναμονής στην πόλη μας όπως μας εξηγούν επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον συγκεκριμένο χώρο.

Θρήνος στα Τρίκαλα: Πέθανε ο Χρήστος Κατσιάβας

Covid-19: Συνεχίζεται το πρόβλημα με τα ραντεβού στα Τρίκαλα

Επιλέγουν την εθελούσια έξοδο οι Τρικαλινοί εργαζόμενοι των ΕΛΤΑ

Ν. Παπακώστας: Οι λαϊκές επιτελούν κοινωνικό έργο και αυτό δεν πρέπει να χαθεί

Ο Τρικαλινός μακιγιέρ του “Style me up”

…Και απ’ το τρανό Γαρδίκι!

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Στην ίδια κατηγορία