Στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων η Βουλευτής Κατερίνα Παπακώστα , μετά την ευχάριστη είδηση της αναβάθμισης του Τ.Α Τρικάλων!

Μετά από την ευχάριστη εξέλιξη της περασμένης εβδομάδας, αναφορικά με…

Μετά από την ευχάριστη εξέλιξη της περασμένης εβδομάδας, αναφορικά με την υπογραφή του Προεδρικού Διατάγματοςγια την Αναβάθμιση του Τμήματος Ασφαλείας Τρικάλων σε Υποδιεύθυνση Ασφαλείας, η Τρικαλινή Βουλευτής Κατερίνα Παπακώστα πραγματοποίησε εχθές, συνάντηση στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Μήτραινα, τον αναπληρωτή Αστυνομικό Διευθυντή κ. Καππά, τον Διοικητή Ασφαλείας Τρικάλων κ. Λιούρα, τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος κ. Δημοθόδωρο, τον Διοικητή της Τροχαίας Τρικάλων κ. Κωστακόπουλο, καθώς και τον Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων κ. Αναγνώστου και κ. Σιακαβάρα, αντίστοιχα.

Κατά την επίσκεψή της, η κυβερνητική Βουλευτής δέχθηκε τις ευχαριστίες σύσσωμης της Αστυνομικής Διεύθυνσης, για την καίρια συμβολή της στην επίτευξη χρόνιων και πάγιωναιτημάτων της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων, όπως ηίδρυση  Τμήματος Μεταγωγών στο Νομό Τρικάλων, αλλά και το μείζονος σημασίας ζήτημα της Αναβάθμισης του Τ.Α Τρικάλων σε Υποδιεύθυνση Ασφαλείας.

Κατά την διάρκεια δε της συνάντησης δεν παρέλειψαν, να συζητήσουν και λοιπά σημαντικά ζητήματα όπως:

  • Ηαναγκαιότητα άμεσης ανέγερσης δυο σύγχρονων, αυτόνομων και λειτουργικών κτιρίων, όπου θα στεγάζουν, αφενόςτις υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων και αφετέρου τις υπηρεσίες του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμπάκας.

Για ακόμη μια φορά η κα. Παπακώστα διασφάλισε την αδιάλειπτη προσπάθειά της, για την υλοποίηση μείζονος σημασίας θεμάτων, που ως στόχο έχουν την βελτίωση των συνθηκών εργασίαςκαι της αποτελεσματικότητας των Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού μας.

Στην ίδια κατηγορία