Στη νέα ψηφιακή εποχή το κτηματολογικό γραφείο Τρικάλων

Το εγκαινίασε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Το νέο κτηματολογικό γραφείο στα Τρίκαλα, το 23ο στη σειρά εγκαινίασε σήμερα το πρωί ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνηση Γιώργος Στύλιος.

Όπως κατέγραψε το TV10.gr ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αρμόδιος για το Κτηματολόγιο επισκέφτηκε σήμερα το πρωί το Υποκατάστημα Τρικάλων, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του φορέα κ. Δημήτρη Σταθακη και το δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου.

«Ακόμα ένα Υποκατάστημα, το εικοστό τρίτο στη σειρά, παραδόθηκε στους πολίτες. Οι κάτοικοι έχουν πλέον στη διάθεσή τους νέες, φιλικές ψηφιακές υπηρεσίες, οι οποίες θα τους διευκολύνουν, μειώνοντας την ταλαιπωρία και τα περιττά έξοδα και θα ενισχύσουν την ασφάλεια των συναλλαγών» ανέφερε και πρόσθεσε «επιταχύνοντας τη διαδικασία της κτηματογράφησης, διευκολύνουμε τις επενδύσεις και στηρίζουμε την επιχειρηματικότητα.

Ο Υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης και εγώ έχουμε παρουσιάσει σχέδιο νόμου για την αναβάθμιση του Κτηματολογίου. Σύμφωνα με αυτό απλοποιούμε και ψηφιοποιούμε τις διαδικασίες κτηματογράφησης, προχωρούμε σε αναδιοργάνωση του φορέα, ώστε να καταστεί το Κτηματολόγιο πιο λειτουργικό για τους πολίτες και τα στελέχη του».

Στην ίδια κατηγορία