Στη δίνη των χρεών το Εργατικό Κέντρο Τρικάλων

Εργατικό Κέντρο

Πάνω από 100.000 ευρώ τα χρέη του

Ενάμιση χρόνο μετά τη ανάληψη καθηκόντων από τη νέα Διοίκηση στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων, τα χρέη παραμένουν και αναζητείται λύση για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων κ. Γιάννης Οικονόμου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και στο tv10.gr τα οικονομικά προβλήματα παραμένουν και παρά τις προσπάθειες που έχουν γίνει, ακόμα δεν έχει βρεθεί λύση.

« Πάνω από 100.000 ευρώ τα χρέη του Εργατικού Κέντρου, οφειλές σε μισθούς, ληξιπρόθεσμα και ο κατάλογος είναι μακρύς» τόνισε. Ο κ. Οικονόμου στάθηκε και στα χρονιά που το εργατοϋπαλληλικό κέντρο ήταν σε αναστολή λειτουργίας, λέγοντας ότι η κατάσταση ήταν τραγική. Μάλιστα, σημείωσε ότι όταν ανέλαβε τα ηνία του εργατικού φορέα, το ταμείο ήταν μείον με αποτέλεσμα πολλές φορές να βάλει το χέρι στην τσέπη για να εξυπηρετηθούν λειτουργικά και καθημερινά έξοδα του εργατοϋπαλληλικού κέντρου.

Ο κ. Οικονόμου τόνισε ότι στην επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου θα προτείνει να αναλάβει ορκωτός λογιστής, ώστε να εξεταστεί αναλυτικά το ποσό των χρεών και η κατάσταση που επικρατούσε τα τέσσερα χρόνια αναστολής λειτουργίας του

Προχωρούν οι εργασίες για το δίκτυο ακαθάρτων στο Ριζαριό

Ξεκίνησε η λειτουργία του Κ.Υ. Τρικάλων ως εμβολιαστικό κέντρο

Συνελήφθησαν στα Τρίκαλα έξι αλλοδαποί που εισήλθαν παράνομα στη χώρα μας

Τρία θανατηφόρα ατυχήματα τον Ιανουάριο στη Θεσσαλία

Καιρός: Προειδοποιήσεις μετεωρολόγων για το νέο κύμα κακοκαιρίας

732.000 ευρώ στους Δήμους Μετεώρων και Πύλης

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία