Στα Τρίκαλα ο Λευτέρης Αυγενάκης

Στα Τρίκαλα ο Λευτέρης Αυγενάκης

Στην ατζέντα του, το νέο γήπεδο στην Πύλη και το κολυμβητήριο στα Τρίκαλα

Τη Θεσσαλία και τα Τρίκαλα αναμένεται να επισκεφτεί στις 19 και 20 Ιανουαρίου ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης για θέματα αθλητικών υποδομών που είτε έχουν δρομολογηθεί να γίνουν είτε βρίσκονται σε στάδιο προτάσεων.

Αφού πρώτα επισκεφτεί τον Βόλο, την Λάρισα και την Καρδίτσα, τελευταίος σταθμός του θα είναι τα Τρίκαλα την Τετάρτη, όπου ο Λευτέρης Αυγενάκης αρχικά θα επισκεφτεί την Πύλη.

Σύμφωνα με το μέχρι στιγμής πρόγραμμά του στις 3.30 το μεσημέρι θα βρεθεί στην Πύλη, όπου θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Κώστα Μαράβα, καθώς και τοπικούς φορείς. Στο επίκεντρο της συνάντησης αναμένεται να βρεθεί το νέο υπερσύγχρονο γήπεδο ποδοσφαίρου που δρομολογεί η Δημοτική Αρχή.

Μια ώρα μετά, ο υφυπουργός αναμένεται να βρεθεί στο Πάρκο του Αϊ Γιώργη όπου ο Δήμος Τρικκαίων προχωρά στην ανακατασκευή της πισίνας και την κατασκευή ενός σύγχρονου κολυμβητηρίου.

Τέλος, το πρόγραμμά του περιλαμβάνει επίσκεψη στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων.

Η επίσκεψη Αυγενάκη στην περιοχή έχει ως στόχο ο υφυπουργός να έχει προσωπική άποψη για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον για την πορεία των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Δείτε επίσης:

Ετοιμάζεται το δεύτερο κολυμβητήριο στα Τρίκαλα

Προς δημοπράτηση το δημοτικό στάδιο Πύλης

Στοχεύουν στην βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων

Αθλητικά έργα 2,3 εκ. € το 2021 τον Δήμο Τρικκαίων

Στην ίδια κατηγορία