Στα Τρίκαλα Μόσιαλος-Παπαϊωάννου στις 26 Ιουνίου

Για μια ενδιαφέρουσα ημερίδα στο Μουσείο Τσιτσάνη

Μια ενδιαφέρουσα ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στα Τρίκαλα το Σάββατο 26 Ιουνίου στο Κέντρο Έρευνας Μουσείο Τσιτσάνη, η οποία διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρία Κοινωνικής Παιδιατρικής και Προαγωγής της Υγείας, με την τήρηση όλων των κανόνων διεξαγωγής Συνεδρίων.

Το θέμα της ημερίδας είναι άκρως ενδιαφέρον «Από τον Καποδίστρια έως σήμερα με το βλέμμα στο μέλλον: 200 χρόνια μέριμνα για το παιδί» και μπορούν δωρεάν να το παρακολουθήσουν όσοι το επιθυμούν.  

Στόχος είναι ο αναστοχασμός αναφορικά με την καθιερωμένη φροντίδα του παιδιού με οξύ και χρόνιο νόσημα αλλά και η συζήτηση των προκλήσεων που φέρνει η πανδημία στην φροντίδα αυτή.

Αναφορικά με το επιστημονικό πρόγραμμα της ημερίδας ξεχωρίζουν οι διαλέξεις δύο Τρικαλινών σημαντικών προσωπικοτήτων, του κ. Ηλία Μόσιαλου, καθηγητή Πολιτικών της Υγείας στο London School of Economics, ο οποίος θα κάνει μια ενδιαφέρουσα ομιλία σχετικά με την υγεία και τον Covid-19 και του κ. Νίκου Παπαϊωάννου Πρύτανη του ΑΠΘ, ο οποίος θα μιλήσει για την Ελλάδα της πρωτοπορίας και τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Στην ίδια κατηγορία