Σοκ: Τραγικός θάνατος Τρικαλινού Dj από ηλεκτροπληξία

Θλίψη από τον αιφνίδιο και τραγικό χαμό του 48χρονου DJ…

Θλίψη από τον αιφνίδιο και τραγικό χαμό του 48χρονου DJ από τα Τρίκαλα, Αντώνη Καραγκούνη από ηλεκτροπληξία την ώρα που ετοιμαζόταν να παίξει μουσική σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το thestival.gr, το τραγικό περιστατικό συνέβη μέσα στο μαγαζί την ώρα που πήγε να συνδέσει τα μηχανήματα για να παίξει μουσική. Ξαφνικά τον χτύπησε το ρεύμα με αποτέλεσμα να πάθει ανακοπή. Έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι και κατέληξε.

Έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με σκοπό να μεταφέρει τον 48χρονο στα νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ αλλά οι γιατροί δεν τα κατάφεραν.

Θεσσαλονίκη
Ο Αντώνης Καραγκούνης

Τέσσερα άτομα προσήχθησαν από τις Αστυνομικές Αρχές στο αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου προκειμένου να δώσουν καταθέσεις, ενώ το μπαρ όπου εκτυλίχθηκε το τραγικό περιστατικό, σφραγίστηκε από την Αστυνομία με εντολή εισαγγελέα, ο οποίος ζήτησε να σχηματιστεί δικογραφία για εργατικό ατύχημα.

H ανάρτηση λίγο πριν το θάνατό του

Σε μια αινιγματική ανάρτηση είχε προχωρήσει πριν τον θάνατό του ο γνωστός Dj.

Ποιος ήταν ο Αντώνης Καραγκούνης, ο “DJ Antonio”

O Αντώνης Καραγκούνης, με το ψευδώνυμο DJ Antonio ήταν ένα από τα γνωστότερα ονόματα στη νύχτα της συμπρωτεύουσας τα τελευταία 30 χρόνια.

Ξεκίνησε ως resident στο Decadence club της Θεσσαλονίκης και δημιούργησε τη δική του σχολή για Djs, την Α2LTD, που παρέχει υπηρεσίες booking, σεμινάρια μουσικής τεχνολογίας (djing) και διοργανώνει τον πανελλήνιο διαγωνισμό DJ City in The Mix/City on the Dnacefloor. Παράλληλα, ο ίδιος μάθαινε σε νέα παιδιά, με μεράκι, να παίζουν μουσική. Είχε παίξει μουσική στα πιο γνωστά μαγαζιά της Ελλάδας, ενώ αρκετοί γνωστοί Djs της Θεσσαλονίκης υπήρξαν μαθητές του.

Την ερχόμενη Κυριακή 25 Ιουλίου, ήταν να παίξει μουσική σε γνωστό Beach Bar στο Ελαιοχώρι Καβάλας, καθώς το party είχε αναβληθεί λόγω των έκτακτων μέτρων, όμως δυστυχώς η μοίρα είχε άλλα σχέδια…

Στην ίδια κατηγορία