Σοκ και θλίψη για 67χρονο Τρικαλινό που πέθανε από κορονοιό

Αναπνευστήρες στο νοσοκομείο αντί στεφάνια στην κηδεία φίλου τους

Έναν ιδιαίτερα συμπαθή και δραστήριο άνθρωπο

Σοκ και θλίψη προκάλεσε η είδηση για έναν 67χρονο Τρικαλινό που πέθανε, μετά από σκληρή «μάχη» που έδωσε με τον κορονοιό.

Πρόκειται για τον Δημήτρη Τυράκη, με καταγωγή από τους Γόμφους που διέμενε στη Θεσσαλονίκη και «χτυπήθηκε» από τον covid-19.

Μάλιστα από τις πρώτες ημέρες που διαπίστωσε πώς ήταν θετικός στον κορονοιό έσπευσε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους, δηλώνοντας έτοιμος για τη μεγάλη «μάχη» στο σπίτι του στην Θεσσαλονίκη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι πρώτες έξι ημέρες για τον άτυχο Δημήτρη, κύλησαν με ήπια συμπτώματα. Είχε παραμείνει στο σπίτι του, ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών.

Μετά όμως από το πρώτο αυτό διάστημα, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και χρειάστηκε να μεταφερθεί σε Νοσοκομείο, με τραγικό όμως αποτέλεσμα για τον 67χρονο Τρικαλινό, τον αδόκητο χαμό του.

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στην κοινωνία των Γόμφων, καθώς επρόκειτο για έναν ιδιαίτερα συμπαθή και δραστήριο άνθρωπο που υπεραγαπούσε την ιδιαίτερη του πατρίδα και πάλευε για ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο του. Μάλιστα στις πρόσφατες εκλογές είχε θέσει υποψηφιότητα με τον συνδυασμό του Βαλάντη Τσιούτσια «Πύλης Αξιών», ενώ σε συνεντεύξεις του και ομιλίες μιλούσε με ιδιαίτερα λόγια για το χωριό του αλλά και το όραμα που είχε για το Δήμο Πύλης και την ευρύτερη περιοχή.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας, με το άγγελμα του θανάτου, εξέδωσε συλλυπητήριο μήνυμα, εκφράζοντας τη λύπη του.

«Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη Τυράκη που έφυγε ξαφνικά από την ζωή.

Ένας άνθρωπος δραστήριος, ένας άνθρωπος με χαμόγελο.

Είχε μέσα στην καρδιά του τον τόπο του, τους Γόμφους και όλο τον Δήμο Πύλης.

Η οικογένεια του Δήμου Πύλης είναι από σήμερα φτωχότερη.

Καλό ταξίδι Δημήτρη» αναφέρεται στο μήνυμα του κ. Μαράβα.

To TV10.gr εκφράζει τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του και τους φίλους του.

Στην ίδια κατηγορία