Σοκ έφυγε από τη ζωή ο επιχειρηματίας Λάμπρος Παπαγεωργίου

Νέο σοκ στα Τρίκαλα προκάλεσε ο θάνατος του γνωστού επιχειρηματία…

Νέο σοκ στα Τρίκαλα προκάλεσε ο θάνατος του γνωστού επιχειρηματία Λάμπρου Παπαγεωργίου, ο οποίος “εσβησε” στα 59 του χρόνια, το απόγευμα της Κυριακής στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, ” χτυπημένος ” από τον κορωνοιο.

Ο Λάμπρος Παπαγεωργίου ήταν ιδιοκτήτης των Ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων του ART GALLERY στα Τρίκαλα και του Πύργος Μαντάνια στον Ασπροπόταμο, ένας άνθρωπος ιδιαιτέρα αγαπητός στην Τρικαλινή κοινωνία που δυστυχώς δεν κατάφερε να νικήσει τις επιπλοκές του φονικού ιού.

Ο Λάμπρος Παπαγεωργίου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στη Μ.Ε.Θ covid του Γ.Ν.Τ. και πρίν απο λίγες ημέρες η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε βελτίωση με αποτέλεσμα να βγει απο την διασωληνωση ομως η ραγδαια επιδείνωση που υπέστη τις τελευταίες ώρες, οδήγησαν τελικά στον θάνατο βυθίζοντας στο πένθος τα αγαπημένα του πρόσωπα, τους φίλους και συνεργάτες αλλά και ολόκληρη την κοινωνία των Τρικάλων.

Η κηδεία του θα γίνει στις 3 το απόγευμα της Δευτέρας 20 Δεκεμβρίου από τον Ιερό Ναό της Αγίας Φανερωμένης. Η σορός του θα μεταφερθεί στην εκκλησία μισή ώρα νωρίτερα.

Στην ίδια κατηγορία