Σκληρή κριτική στην Κυβέρνηση από τον Μανώλη για τους εμβολιασμούς

Σκληρή κριτική στην Κυβέρνηση από τον Μανώλη για τους εμβολιασμούς

Από τους 450 εμβολιασμούς που έγιναν, οι 50 αφορούσαν κρατικά στελέχη

Σκληρή κριτική από τον γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Τρικάλων του ΚΙΝΑΛ Γιώργο Μανώλη, στην Κυβέρνηση για τους εμβολιασμούς.

Σκληρή κριτική στην Κυβέρνηση για την πολιτική της στο θέμα των εμβολιασμών κρατικών αξιωματούχων, ασκεί το Κίνημα Αλλαγής, κάνοντας λόγο για προκλητικότητα, καθώς για επικοινωνιακό σόου στο ζήτημα του εμβολίου, σε μια προσπάθεια να κρύψει την αστοχία της.

«Από τους 450 εμβολιασμούς που έγιναν, οι 50 αφορούσαν κρατικά στελέχη» ανέφερε ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Τρικάλων του ΚΙΝ.ΑΛ. κ. Γιώργος Μανώλης, σημειώνοντας ότι αυτό δείχνει και τη φιλοσοφία της Κυβέρνησης ότι η χώρα της ανήκει.

«Με αυτή την τακτική είναι σαν «κλείνε το μάτι» στο ζήτημα των εμβολιασμών, δείχνοντας ότι δεν χρειάζονται αξιοκρατικά κριτήρια για να εμβολιαστεί κάποιος. Δε γίνεται να υπάρχουν διακρίσεις. Αντί να εμβολιαστούν ευπαθείς ομάδες, εμβολιάζονται τα στελέχη της Κυβέρνησης» τονίστηκε από τον Γιώργο Μανώλη στην σκληρή κριτική στην Κυβέρνηση για τους εμβολιασμούς.

Ο κ. Μανώλης δεν παρέλειψε να ασκήσει κριτική και στη διαχείριση της πανδημίας, κάνοντας λόγο για αδράνεια που έχει ως αποτέλεσμα η πανδημία του κορωνοϊού να καλπάζει ανεξέλεγκτα.

«Δεν υπάρχει κανένα σχέδιο. Υπάρχουν κλάδοι που έχουν πληγεί από την πανδημία, όπως αυτός της εστίασης και ουδείς γνωρίζει τι θα γίνει στο τέλος. Η ανεργία είναι σε υψηλά επίπεδα, νομοθετεί εις βάρος των πολιτών και ο κατάλογος είναι μακρύς» τόνισε με έμφαση.

Αλλαγές στην τοπική Ν.Ε. Τρικάλων

Στη συνέχεια, ο κ. Μανώλης στάθηκε και στις επερχόμενες αλλαγές που θα προκύψουν στη σύνθεση της τοπικής Νομαρχιακής Επιτροπής, καθώς οι διαδικασίες καθυστέρησαν, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ως γνωστόν, η θητεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Τρικάλων του Κινήματος Αλλαγής μετρά δύο χρόνια σχεδόν, ενώ μετά τις εθνικές εκλογές του 2019 είχε προγραμματιστεί η διενέργεια εκλογών, ωστόσο οι εξελίξεις της πανδημίας πήγαν τα πράγματα πίσω.

Όπως ανέφερε ο κ. Μανώλης το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν αλλαγές στα πρόσωπα που θα συνθέτουν την Νομαρχιακή Επιτροπή, διότι αρκετά στελέχη, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δε μπορούν να είναι στην πρώτη γραμμή.

«Θα υπάρξει ένας μικρός ανασχηματισμός, κάτι που θα αποφασισθεί το επόμενο διάστημα. Η πανδημία δε μας επέτρεψε να το πράξουμε, νωρίτερα, αλλά πλέον έχει δρομολογηθεί η όλη διαδικασία και θα πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι για τις εξελίξεις που θα δρομολογηθούν, τόσο σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο, όσο και με τις διαδικασίες που θα γίνουν για την ανάδειξη νέου προέδρου στο ΚΙΝ.ΑΛ.» σημείωσε με έμφαση.

Δείτε επίσης:

Έτοιμο το Νοσοκομείο Τρικάλων για τους εμβολιασμούς κατά του covid-19

Στην ίδια κατηγορία