Σημαντική η συμβολή της ΚΑΜ στα ορεινά των Τρικάλων (βίντεο – φωτό)

Με στόχο την εξυπηρέτηση απομακρυσμένων χωριών και πολιτών, κυρίως ηλικιωμένων,…

Με στόχο την εξυπηρέτηση απομακρυσμένων χωριών και πολιτών, κυρίως ηλικιωμένων, εδώ και επτά χρόνια οι Κινητές Αστυνομικές Μονάδες δίνουν, καθημερινά το παρόν στα απομακρυσμένα χωριά των Τρικάλων.

Όπως κατέγραψε το TV10.gr στην περιοχή μας, δρουν δυο Κινητές Αστυνομικές Μονάδες της που έχουν στην εποπτεία τους, περίπου 40 χωριά του Ασπροποτάμου, του Δήμου Μετεώρων, του Δήμου Φαρκαδόνας, αλλά και του δήμου Τρικκαίων στα ριζά του Κόζιακα.

Όπως ανέφερε ο Ανθυπαστυνόμος της Κ.Α.Μ. Παναγιώτης Χαϊντούτης, «στόχος είναι να εξυπηρετηθούν οι κάτοικοι των χωριών, κυρίως οι μεγαλύτεροι σε ηλικίες και αγκαλιάστηκε από τους κατοίκους, δείχνοντας το ανθρώπινο πρόσωπο της ΕΛΑΣ».

Σχέσεις εμπιστοσύνης

Στις σχέσεις εμπιστοσύνης που έχουν χτιστεί όλα αυτά τα χρόνια μεταξύ των κατοίκων και των ανδρών της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στάθηκε από την πλευρά του, ο Αρχιφύλακας της Κ.Α.Μ. Γιώργος Ζιώγας . Ο κ. Ζιώγας υπογράμμισε ότι «βασικότερος στόχος ήταν και είναι ν’ αναπτύξει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους δημότες, κάτι που επιτεύχθηκε, κυρίως σε καιρούς πανδημίας».

Στη συμβολή της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στην επίλυση διαφόρων προβλημάτων είτε αυτά αφορούν καιρικά φαινόμενα, είτε κάποιο ζητήματα πολιτών στάθηκε ο Αρχιφύλακας της Κ.Α.Μ. Θωμάς Θεοδώρου. «Στόχος μας είναι να σταθούμε στο πλευρό των πολιτών και να αισθάνονται ασφαλείς» υπογράμμισε.Στην ίδια κατηγορία