Σε πρώτο πλάνο η αντιμετώπιση των καιρικών φαινομένων στο Δήμο Πύλης

πύλη

Στη σημερινή συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης

Το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πύλης συνεδρίασε σήμερα, στις 18-2-2021, με τηλεδιάσκεψη μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Cisco Webex, για την αποφυγή συνωστισμού και διάδοσης του COVID-19, υπό την προεδρία του αναπληρωτή Δημάρχου, κ.Βησσαρίωνα Τζάνη, Αντιδημάρχου πολιτικής προστασίας.

Θέμα ο Συντονισμός και η Εφαρμογή των μέτρων πρόληψης και ετοιμότητας σε επίπεδο Δήμου στα πλαίσια της αντιμετώπισης των προβλημάτων τύπου πλημμυρικών φαινομένων, χιονοπτώσεων και παγετού.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης αναπτύχθηκε εκτενώς το ζήτημα της επιχειρησιακής ετοιμότητας και του συντονισμού όλων των εμπλεκόμενων φορέων κατά την χειμερινή περίοδο, καθώς και των ενεργειών για την πρόληψη των κινδύνων από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων στο Δήμο Πύλης.

Ο Αντιδήμαρχος Πύλης κ. Βησσαρίων Τζάνης υπογράμμισε ότι οι υπηρεσίες του Δήμου και όλες οι Κοινότητες βρίσκονται σε ετοιμότητα, ενώ τόνισε την αναγκαιότητα για συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων, προκειμένου στην τρέχουσα χειμερινή περίοδο να υπάρξουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, άμεσης επίλυσης των προβλημάτων, γεγονός που αποδείχθηκε και επαληθεύθηκε θετικά κατά την αντιμετώπιση των τελευταίων έντονων καιρικών φαινομένων (πυκνών χιονοπτώσεων & παγετού) που εκδηλώθηκαν στο Δήμο Πύλης και στην υπόλοιπη χώρα.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν, ο Προϊστάμενος τουΤμήματος Πολιτικής Προστασίας και του Γραφείου ΠΑΜ-ΠΣΕΑ της Π.Ε. Τρικάλων, Εκπρόσωπος του Ανωτέρου Διοικητή Φρουράς Τρικάλων, Εκπρόσωπος Αστυνομικού Τμήματος Πύλης, ο Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ν. Τρικάλων, ο Προϊστάμενος του Δασαρχείου Τρικάλων, ο Δ/ντής της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε  περιοχής Τρικάλων, ο Δ/ντής της ΔΕΥΑ Πύλης, Εκπρόσωπος της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων, Εκπρόσωπος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Ν. Τρικάλων και η Προϊσταμένη του Τμήματος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας & Πρασίνου Δήμου Πύλης.

Φυλακές Τρικάλων:Η απίστευτη πατέντα κρατουμένου για να περάσει τα «απαγορευμένα»

Νεκρός κρατούμενος των φυλακών Τρικάλων

Τρίκαλα: Τυλίχθηκε στις φλόγες κουζίνα μονοκατοικίας

Κόπηκε το δρομολόγιο Τρίκαλα – Λάρισα για τα στελέχη

Μεγάλο το ενδιαφέρον των Τρικαλινών για φυσικό αέριο

Τα εύσημα και της αντιπολίτευσης έλαβε η Πολιτική Προστασία του Δήμου Τρικκαίων

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Στην ίδια κατηγορία