Πρώην σύζυγος Σοφίας: «Γιατί δεν έστειλα φωτογραφίες με τις κόρες μας»

Τι ανεφέρε ο πρώην σύζυγος της Τρικαλινής παίκτριας

Σε κλάματα ξέσπασε η Σοφία μετά το σημερινό έπαθλο επικοινωνίας. Η κόκκινη ομάδα του Survivor ήταν αυτή που κέρδισε το έπαθλο και είχε τη δυνατότητα να δει φωτογραφίες και μηνύματα από τις οικογένειές τους.

Η Σοφία αν και περίμενε φωτογραφίες των δυο παιδιών της τελικά έλαβε ένα μήνυμα από την αδερφή της γεγονός που την απογοήτευσε, Μάλιστα η ίδια μετά το μήνυμα που διάβασε επέλεξε να βγει για λίγο εκτός και να καθίσει μόνη της ξεσπώντας σε κλάματα.

Μιλώντας μάλιστα στην κάμερα ανέφερε πως ο λόγος που δεν είδε φωτογραφίες των παιδιών της είναι ο πρώην σύζυγός της και η αντιδικία που έχουν.

Θυμίζουμε πως λίγο καιρό πριν ο πρώην σύζυγος της Σοφίας είχε βγει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου κατηγορώντας την πως χρησιμοποιεί τα παιδιά τους για την δική της προβολή.

Η απάντηση όμως ήρθε την επόμενη ημέρα απο τον ίδιο στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Ο πρώην σύζυγος της Σοφίας Βασίλης Βουτσελάς δήλωσε πως η παραγωγή δεν τον ενημέρωσε για την επικοινωνία και πως στεναχωρήθηκαν οι κόρες τους.

Θρήνος στα Τρίκαλα από τον θάνατο του Βαλάντη Λάμαρη

Β. Γιαγιάκος: Μέτρα για την επόμενη μέρα

Ξανά κατολισθητικά φαινόμενα στο Ροπωτού

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Στην ίδια κατηγορία