Πιστοποίηση CoVidShield για τα Ελληνικά Γαλακτοκομεία ΑΕ

Πιστοποίηση CoVidShield για τα Ελληνικά Γαλακτοκομεία Α.Ε.

Ποιστοποίηση CoVidShield για τα Ελληνικά Γαλακτοκομεία Α.Ε.

Η Ελληνικά Γαλακτοκομεία ΑΕ έχοντας ως πρωταρχικό μέλημα την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων της και των συνεργατών της, είναι η πρώτη ελληνική γαλακτοβιομηχανία που λαμβάνει την πιστοποίηση CoVidShield σε επίπεδο Principal, από τον οργανισμό TÜVAUSTRIA για τη λειτουργία της και τις εγκαταστάσεις της.

Πρόκειται ουσιαστικά για την αναγνώριση και επιβράβευση του συνόλου των πολιτικών πρόληψης και υγιεινής που εφαρμόζει η εταιρεία, από έναν διεθνή οίκο εγνωσμένου κύρους και δεσμεύεται για την πιστή και συνεχή εφαρμογή τους με στόχο τον περιορισμό εξάπλωσης του κορονοϊού.

Επίσης στο σύνολο των αυστηρών μέτρων που ήδη η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ Α.Ε. εφάρμοζε στις παραγωγικές της μονάδες, στα εφοδιαστικά κέντρα και στα γραφεία της, ήρθε να προστεθεί και μία νέα, καινοτόμος, διαδικασία πρόληψης, μέσω της χρήσης του Rapid ΤestSurfaceAg 2019-nCov, από την Ελληνική εταιρία Βιοτεχνολογίας PROGNOSISBIOTECHA.E., που αφορά τον έλεγχο πολυσύχναστων σημείων και επιφανειών, ώστε να είναι εφικτή ανά πάσα στιγμή η αξιολόγηση του βαθμού απολύμανσης κοινόχρηστων αντικειμένων και επίπλων.

Ο σχεδιασμός, η ανάπτυξη και η παραγωγή των RapidTest επιφανειών της PROGNOSISBIOTECH γίνεται με την εφαρμογή αυστηρών συστημάτων ποιότητας (ISO 13475:2016, ISO 9001:2015),

Τέλος, η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ Α.Ε. με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία και τον οφειλόμενο σεβασμό στην καθημερινή μάχη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού ενάντια στην πανδημία, έσπευσε ήδη από τον περασμένο Μάρτιο να συμβάλει στον κοινό αγώνα, δημιουργώντας είκοσι (20) πλήρως εξοπλισμένες Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) σε τέσσερα νοσοκομεία της χώρας, ύψους άνω του1 εκ. ευρώ.

Ο δικός μας δρόμος είναι γεμάτος ζωή, όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε.

Τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ Α.Ε.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ Α.Ε. είναι μία οικογενειακή επιχείρηση 3ης γενιάς, που δραστηριοποιείται στον τομέα των γαλακτοκομικών προϊόντων συνεχίζοντας την αδιάκοπη λειτουργία της με προσφορά στην ελληνική οικονομία και στην πρωτογενή παραγωγή. Έχει παρουσία τόσο στην ελληνική αγορά όσο και σε 47 χώρες του εξωτερικού.

Η βαθιά και ακλόνητη πεποίθηση πως πίσω από κάθε τι καλό υπάρχει κάτι ακόμη καλύτερο και η σταθερή και πάγια φιλοσοφία για παραγωγή ασφαλών και ποιοτικών προϊόντων είχε ως αποτέλεσμα την εστίαση στη χρήση ποιοτικών πρώτων υλών διασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα και την ασφάλεια, δυο παράγοντες που κατατάσσονται στις πρώτες θέσεις ιεραρχίας των προτεραιοτήτων.

Σημαντικό ρόλο αποτελεί η ανάπτυξη νέων καινοτόμων προϊόντων. Συνδυάζοντας τις εξαίρετες πρώτες ύλες, την υψηλή τεχνολογία, τις αυστηρές συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας στην παραγωγή καθώς και το μεράκι 800 εργαζομένων, η εταιρεία προσφέρει ολοκληρωμένη σειρά γαλακτοκομικών προϊόντων με την αυθεντική παραδοσιακή γεύση, τα οποία έχουν κατακτήσει τις καρδιές των καταναλωτών.

Παράλληλα, για την ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ Α.Ε., η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη αποτελεί κομμάτι μιας μακροχρόνιας στρατηγικής.

Χαρακτηριστικά, είναι η μοναδική γαλακτοκομική εταιρεία στην Ν.Α. Ευρώπη που έχει εγκαταστήσει ολοκληρωμένο συγκρότημα επεξεργασίας αποβλήτων συμπεριλαμβάνοντας μονάδα παραγωγής βιοαερίου. Πιο συγκεκριμένα, η εγκατάσταση της παραγωγής βιοαερίου αποτελεί μια καινοτόμα επένδυση, μοναδική στην Ευρώπη στο χώρο της γαλακτοκομίας, αξίας 10 εκ. ευρώ, που στοχεύει στην αποτελεσματική επεξεργασία όλων των υγρών αποβλήτων που προκύπτουν από τις παραγωγικές δραστηριότητες του εργοστασίου.

Το έργο αυτό, της εγκατάστασης παραγωγής πράσινης ενέργειας, αποδεικνύει έμπρακτα την εταιρική ευθύνη απέναντι στο περιβάλλον και στην κοινωνία μειώνοντας απόβλητα, συμβατική ενέργεια, διοξείδιο του άνθρακα και ρύπανση, συμβάλλοντας έτσι στη γενικότερη προσπάθεια για μια καλύτερη ποιότητα ζωής για τις επόμενες γενιές.

H ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ Α.Ε. πιστή στις αξίες της σχεδιάζει, επενδύει και καινοτομεί με σκοπό την αειφόρο ανάπτυξη αποδίδοντας αξία στους μετόχους, τους εργαζόμενους, τους προμηθευτές, τους πελάτες και τους καταναλωτές.

Δείτε επίσης:

Ελληνικά Γαλακτοκομεία Α.Ε: «Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον τόπο μας να ανθίσει»

Ελληνικά Γαλακτοκομεία: Επενδύσεις σε Κλιάφα, ΤΥΡΑΣ, και Κυπριακό χαλούμι

Στην ίδια κατηγορία