Παπαστεργίου:«Τιμή μου να με πιάνουν στο στόμα τους…»

«Θεωρώ τιμή μου να με πιάνουν στο στόμα τους, το…

«Θεωρώ τιμή μου να με πιάνουν στο στόμα τους, το να είσαι μπροστά σε μια τόσο ξεκάθαρη ιστορία όπως τον εμβολιασμό νομίζω ότι περιποιεί τιμή. Μπορούμε να δούμε ότι και πριν μερικά χρόνια υπήρχαν αντιδράσεις για τα εμβόλια της πολιομυελίτιδας και άλλες ασθένειες που εξαλείφθηκαν, τα έχουμε αυτά στη δημοκρατία».

Αυτό ανέφερε σήμερα σε δηλώσεις του (Λέσχη 97,6) ο δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, κληθείς να σχολιάσει τα όσα διαδραματίστηκαν το απόγευμα της Τρίτης, στην κεντρική πλατεία.


Ως γνωστόν, χθες το απόγευμα είχαν προγραμματιστεί στο χώρο της πλατείας δύο εκδηλώσεις- την ίδια ώρα. Η μια ήταν του Δήμου Τρικκαίων και αφορούσε την ποδηλατάδα, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Κινητικότητας και η άλλη ήταν συγκέντρωση πολιτών που τάσσονται κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού.


Ωστόσο, η παρουσία του δημάρχου Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου φαίνεται ότι αποτέλεσε … «κόκκινο πανί» για κάποιους που θέλησαν να διαμαρτυρηθούν για τα μέτρα που εφαρμόζονται κατά τις πανδημίας με αποτέλεσμα να προκληθούν μικροεντάσεις.


Για το περιστατικό κλήθηκε να απαντήσει ο Δήμαρχος, λέγοντας ότι «Θεωρώ τιμή μου να με πιάνουν στο στόμα τους, το να είσαι μπροστά σε μια τόσο ξεκάθαρη ιστορία όπως τον εμβολιασμό νομίζω ότι περιποιεί τιμή. Μπορούμε να δούμε ότι και πριν μερικά χρόνια υπήρχαν αντιδράσεις για τα εμβόλια της πολιομυελίτιδας και άλλες ασθένειες που εξαλείφθηκαν, τα έχουμε αυτά στη δημοκρατία».


Ο κ. Παπαστεργίου πάντως σημείωσε ότι θα μπορούσε να αποφευχθεί το συμβάν, εάν δεν γινόντουσαν και οι δύο εκδηλώσεις, στον ίδιο χώρο.


« Θα μπορούσε πάντως να αποφευχθεί να μην υπάρχουν δυο εκδηλώσεις την ίδια ώρα, η επίσημη του Δήμου για την οποία είχαμε βγάλει τη σχετική άδεια και αυτή η οποία αφέθηκε να γίνει σε μέρα και ώρα που δεν έπρεπε. Το να θέλεις να επιβληθείς σε κάτι που δεν σου ανήκει δεν είναι δημοκρατία, εκείνη την ώρα ήταν προγραμματισμένη μια νόμιμη εκδήλωση του Δήμου και επιμέναμε να γίνει, δεν θα αλλάζουμε τη ζωή μας επειδή κάποιοι έρχονται από άλλες πόλεις με το έτσι θέλω να κάνουν σαματά» τόνισε με έμφαση.

Στην ίδια κατηγορία