Ολοκληρώθηκαν τα έργα βελτίωσης του δρόμου Πύλη – Στουρναρέικα – Βαθύρρευμα – Μεσοχώρα

Σημαντικές εργασίες για τη βελτίωση του δρόμου Πύλη – Στουρναρέικα…

Σημαντικές εργασίες για τη βελτίωση του δρόμου Πύλη – Στουρναρέικα – Βαθύρρευμα – Μεσοχώρα πραγματοποίησε η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν ασφαλτόστρωση και διαγράμμιση σε τμήματα της οδού σε συνολικού μήκους 7,8 χλμ.

Το έργο εντάσσεται στον ολοκληρωμένο σχεδιασμό παρεμβάσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας ύψους 5,2 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στο δίκτυο αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

«Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις τεχνικές μας υπηρεσίες έχουμε σε εξέλιξη ένα εκτεταμένο πρόγραμμα ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο αρμοδιότητα μας στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

«Έχουμε ήδη ολοκληρώσει τις εργασίες βελτίωσης σε τμήματα του ορεινού δικτύου που συνδέει την Πύλη με τη Μεσοχώρα. Πρόκειται για μια πανέμορφη διαδρομή στα βουνά της Πίνδου τα οποία διασχίζει ο Αχελώος. Με έργα ουσίας αναβαθμίζουμε το οδικό μας δίκτυο επιτρέποντας τους επισκέπτες και τους κατοίκους του ορεινού όγκου της Πύλης να μετακινούνται γρήγορα και με ασφάλεια» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

Στην ίδια κατηγορία