Ο Γιάννης Κουλιεράκης αποχαιρετά την μητέρα του και μας συγκινεί

Ο Γιάννης Κουλιεράκης αποχαιρετά την μητέρα του και μας συγκινεί

Έφυγε σήμερα από την ζωή

Έφυγε σήμερα από την ζωή σε ηλικία 84 ετών η Παρασκευή Κουλιεράκη, μητέρα του γνωστού γυμναστή και ιδιοκτήτη του γυμναστήριου Athletico Γιάννη Κουλιεράκη, που την αποχαιρέτησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, με ένα κείμενο που μας συγκίνησε.

Το μόνο που σε ενδιέφερε για εμάς τα παιδιά σου ήταν να έχουμε τέτοια συμπεριφορά στην κοινωνία ώστε να μην δώσουμε δικαίωμα σε κανέναν να πει κάποια άσχημη κουβέντα για εμάς. Και πάντα καμάρωνες όταν σου έλεγε ο οποιοσδήποτε να χαίρεσαι τα παιδιά σου. Όσο αφορά εμένα πραγματικά μόνο φρόνιμος δεν ήμουν και συνεχώς σου δημιουργούσα προβλήματα. Βέβαια την πλήρωνε ο Γιώργος ο μεγάλος μου αδερφός ο οποίος δεν έφταιγε σε τίποτα. Στο σχολείο ερχόσουν και έλεγες στους δασκάλους μου ότι αν δεν καθόμουν φρόνιμος να μου έριχναν ξύλο. Το ίδιο έκανε ακόμη και όταν τελείωνα το Λύκειο. Από μέσα σου όμως ξέρω ότι ένιωθες μεγάλη ικανοποίηση όταν σου λέγανε ότι ο Γιάννης είναι μεν άτακτος αλλά ήμουν πολύ καλό παιδί και δεν μπορούμε να τον μαλώσουμε. Το ίδιο ήθελες να κάνεις και με τους καθηγητές στο πανεπιστήμιο αλλά για να μην γελάνε και οι πέτρες δεν σε άφησα να έρθεις. Στην εφηβεία πάντα σε θυμάμαι να με περιμένεις να επιστρέψω απ’ έξω ότι ώρα και να ήταν και μετά να πέσεις για ύπνο. Όπως και κάθε παιδί για την μητέρα του θα μπορούσα να γράψω ένα βιβλίο. Το μόνο που σου υπόσχομαι είναι ότι όπως έκανα μέχρι τώρα ,έτσι θα πορευτώ και για το υπόλοιπο της ζωής μου. Με τις αρχές και τις αξίες που μας μεγάλωσες. Δεν πρόκειται να δώσω το δικαίωμα σε κανέναν εξαιτίας της συμπεριφοράς μου να πει κάποιο κακό λόγο για μένα. Και αν τυχόν έχω δυσαρεστήσει κάποιον αυτό έγινε ασυνείδητα. Σε ευχαριστώ για όσα μου έδωσες. Καλό σου ταξίδι αγαπημένη μου μαμά.

Η κηδεία της θα γίνει αύριο Τετάρτη 20/1/2021, στις 11.00 π.μ. στον Ιερό Ναό της Παναγίας Φανερωμένης Τρικάλων.

Δείτε επίσης

«Έφυγε» η Τρικαλινή Παρασκευή Κουλιεράκη

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία