Ο Αι Βασίλης έχει …άδεια μετακίνησης για τα Τρικαλινά παιδιά

Ο Αι Βασίλης έχει …άδεια μετακίνησης για τα Τρικαλινά παιδιά

Ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών δεν πτοείται από τον κορονοιό

Είναι δεδομένο πως οι φετινές γιορτές θα είναι άκρως διαφορετικές από εκείνες που είχαμε συνηθίσει μέχρι και πέρυσι, ωστόσο όπως φαίνεται ο Αι Βασίλης δεν πτοείται από τον κορονοιό έχει άδεια μετακίνησης και θα έρθει για τα Τρικαλινά παιδιά

Και αυτό, διότι καθημερινά καταγράφονται ουρές έξω από τα καταστήματα παιχνιδιών στα Τρίκαλα, αφού πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να γεμίσουν με χαρά τα παιδιά τους, τα οποία περιμένουν πως και πως κάθε χρόνο το πολυπόθητο δώρο του Αι Βασίλη.

Στα Τρίκαλα οι παραγγελίες στα καταστήματα παιχνιδιών έχουν πάρει φωτιά, με την μέθοδο του click away να χρησιμοποιείται στο έπακρο προκειμένου να προμηθευτούν γονείς, παππούδες, θείοι, νονοί και λοιποί συγγενείς τα δωράκια για τα μικρά τους αγγελάκια και έτσι ο Αι Βασίλης θα επισκεφτεί και φέτος τα Τρικαλινά παιδιά

Όπως κατέγραψε το TV10.gr, καθημερινά πολλοί είναι οι Τρικαλινοί που παραγγέλνουν το δώρο που επιθυμούν μέσω του e shop, ενώ στη συνέχεια φτάνουν στο φυσικό κατάστημα για την παραλαβή της παραγγελίας τους.

Όπως τονίζουν οι Τρικαλινοί γονείς, φέτος προτιμούν παιχνίδια βοηθητικά στην ενίσχυση των πνευματικών δεξιοτήτων των παιδιών, ενώ αρκετοί τόνισαν πως στις μεγαλύτερες ηλικίες θα αποφευχθούν τα ηλεκτρονικά παιχνίδια μιας που φέτος τα παιδιά αναγκάζονται σε πιο στενή σχέση με την τεχνολογία, η οποία αποτελεί στοιχείο της καθημερινότητάς τους, δεδομένων των συνθηκών της εποχής.

Αξίζει να υπογραμμισθεί πως οι μικροί μαθητές βιώνουν πρωτόγνωρες καταστάσεις αφού είναι αναγκασμένα να μένουν διαρκώς κλεισμένα στους τέσσερις τοίχους του σπιτιού τους, χωρίς να έχουν την δυνατότητα να παίξουν στην παιδική χαρά με τους φίλους τους ή ακόμη και στην αυλή του σχολείου με τους συμμαθητές τους.

Είναι αλήθεια ότι τα παιδιά είναι αγανακτισμένα με την όλη κατάσταση αφού αναγκάζονται να περνούν πολλές ώρες της ημέρας μπροστά από τον υπολογιστή ή το τάμπλετ προκειμένου να παρακολουθήσουν την παράδοση του σχολικού μαθήματος από τον καθηγητή τους.

Τα Πρωτοχρονιάτικα δώρα ωστόσο δεν θα λείψουν φέτος αφού οι δικοί τους άνθρωποι αν και αντιμετωπίζουν μεγάλες οικονομικές δυσκολίες φροντίζουν να καλύψουν την επιθυμία των παιδιών για παιχνίδια. Το δώρο κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι αναμφισβήτητα μια εικόνα που κάθε παιδί ανυπομονεί να αντικρίσει διότι το κάνει πιο χαρούμενο. Μια εικόνα που κανένα παιδί δεν θα πρέπει να στερείται.

Δείτε επίσης:

Μία εβδομάδα click away – Πως λειτουργεί το σύστημα για τις επιχειρήσεις

Στην ίδια κατηγορία