«Μύρισε» Χριστούγεννα στα ζαχαροπλαστεία των Τρικάλων

Όσον αφορά τις προτιμήσεις των Τρικαλινών και φέτος την τιμητική…

Όσον αφορά τις προτιμήσεις των Τρικαλινών και φέτος την τιμητική τους έχουν τα παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα γλυκά, όπως είναι τα μελομακάρονα, οι κουραμπιέδες, οι δίπλες, οι σοκολατένιες κατασκευές, ενώ ακολουθούν τα καθιερωμένα γλυκά όπως είναι τα κορνεδάκια, τα κοκάκια και η σπάτουλα. Πάντως οι ιδιοκτήτες των τοπικών ζαχαροπλαστείων εναποθέτουν τις ελπίδες τους στις επόμενες γιορτινές μέρες μέχρι την ημέρα των Φώτων για αύξηση της κίνησης στα ζαχαροπλαστεία, που θα δώσει στους καταστηματάρχες μια οικονομική ανάσα.

Αναφορικά με τις τιμές, αυτές κυμαίνονται σε πολύ καλά επίπεδα, παραμένοντας σε σταθερό επίπεδο όπως κάθε χρόνο, συνδυάζοντας ποιότητα και καλή τιμή. Τα ζαχαροπλαστεία στα Τρίκαλα είναι καθόλα έτοιμα να υποδεχτούν τους πελάτες τους προσφέροντάς τους μια ποικιλία γλυκών εδεσμάτων με έντονο άρωμα Χριστουγέννων, γλυκαίνοντας τις Άγιες αυτές μέρες που διανύονται

Οι ζαχαροπλάστες η αλλιώς «γιατροί της μελαγχολίας» είναι στα καταστήματά τους και περιμένουν τους Τρικαλινούς να ενισχύσουν την μεγάλη η προσπάθεια όλων να βγουν ζωντανές οι τοπικές επιχειρήσεις από τον νέο γολγοθά της πανδημίας.

Στην ίδια κατηγορία