Μικρός αριθμός ασθενών με κορωνοϊό στο ΓΝΤ – Παιδιά 9 και 10 ετών

Στα 33 θετικά κρούσματα εκτοξεύθηκαν την τρίτη 20 Ιουλίου 2021…

Στα 33 θετικά κρούσματα εκτοξεύθηκαν την τρίτη 20 Ιουλίου 2021 τα περιστατικά κορονοϊού στο Νομό Τρικάλων, και σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις στη Λέσχη 97,6 του διοικητή του Νοσοκομείου Κων/νου Γρηγορίου τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν και περιστατικά με παιδιά 9 και 10 ετών που βρέθηκαν θετικά:

«Τον τελευταίο μήνα ευτυχώς ήταν μικρή η κίνηση για την ΜΕΘ covid, τώρα υπάρχει 1 άτομο διασωληνωμένο, και 3 οι οποίοι είναι ανεμβολίαστοι νοσηλεύονται στην κλινική. Είναι θετική εξέλιξη και καλό είναι να την κρατήσουμε. Τα θετικά κρούσματα που είδαμε τις τελευταίες μέρες ήταν περισσότερο νεαρής ηλικίας άτομα, μιλώντας και για ηλικίες των 9 και 10 ετών. Ήταν ήπια περιστατικά, τα οποία έλαβαν την απαραίτητη αγωγή και την ακολουθούν στο σπίτι.

Προσπαθούμε καθημερινά μέσα από συζήτηση να ενισχύσουμε τον εμβολιασμό και στο προσωπικό του ΓΝΤ, πιστεύω ότι θα πάει καλά και σε αυτό το κομμάτι. Ο ρυθμός εμβολιασμού είναι αρκετά καλός, συνεχίζονται καθημερινά όπως και Κυριακές, υπάρχουν βέβαια ακυρώσεις αλλά αντικαθίστανται άμεσα.»

Στην ίδια κατηγορία