Μια υποψηφιότητα μέχρι στιγμής στην ΔΕΕΠ ΝΔ Τρικάλων!

Μόνο ο Κώστας Τρέλλης έχει εκδηλώσει μέχρι στιγμής ενδιαφέρον για…

Μόνο ο Κώστας Τρέλλης έχει εκδηλώσει μέχρι στιγμής ενδιαφέρον για να διεκδικήσει τη θέση του προέδρου στην ΔΕΕΠ ΝΔ Τρικάλων (πρώην ΝΟΔΕ).

Ως γνωστό, οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 24 Οκτωβρίου και η προθεσμία κατάθεσης των υποψηφιοτήτων λήγει αύριο στις 7 το απόγευμα. «Θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος της νομαρχιακής, για δεύτερη θητεία, δεν υπάρχει ως τώρα κάποια άλλη κατάθεση υποψηφιότητας.

Είμαι ήδη 3,5 χρόνια πρόεδρος επειδή αναβλήθηκαν οι εκλογές του ’20, τώρα η επόμενη θητεία θα είναι διετής. Πιστεύω ότι θα σηκώσω το φορτίο πάλι, και ότι θα δημιουργήσω μια καλύτερη επικοινωνιακή ομάδα» δήλωσε ο απερχόμενος πρόεδρος την πρώην ΝΟΔΕ, μιλώντας στη Λέσχη 97,6.

Σε ό,τι αφορά στην διαδικασία γνωστοποίησε ότι «για να συμμετέχει ένα μέλος του κόμματος στο εκλέγειν, πρέπει να είναι οικονομικά ενήμερος/η, έστω για το έτος 2021 με το ποσό των 12 ευρώ.

Η ανανέωση της κάρτας μέλους γίνεται ηλεκτρονικά και μόνο, μέσω τραπεζικού λογαριασμού στο κόμμα της ΝΔ, εύκολα μπορεί κάποιος να το βρει στο σάιτ του κόμματος».

Στην ίδια κατηγορία