Μεγάλο το ενδιαφέρον των Τρικαλινών για φυσικό αέριο

Το πρόγραμμα είναι 100% επιδοτούμενο

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον των Τρικαλινών για το νέο πρόγραμμα της Περιφερείας Θεσσαλίας σε συνεργασία με την ΕΔΑ Θεσσαλίας και αφορά στην αντικατάσταση σε νοικοκυριά του λέβητα πετρελαίου σε λέβητα φυσικού αερίου.

Η διαδικασία για την υποβολή των αιτήσεων ξεκίνησε από την περασμένη εβδομάδα, μετά και την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν αίτηση ενδιαφέροντος στο 11 150 ή μπορούν να επισκεφθούν τα γραφεία της ΕΔΑ ΘΕΣΣ στα Τρίκαλα, επί της οδού Συγγρού. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Υδραυλικών νομού Τρικάλων & Περιχώρων κ. Νίκο Βαλομάνδρα το πρόγραμμα είναι 100% επιδοτούμενο και απευθύνεται σε δικαιούχους του ΚΕΑ ή υπάρχει επιδότηση της τάξης του 65% για όσους έχουν ως 20.000 ευρώ ατομικό εισόδημα και 30.000 ευρώ για οικογενειακό.

«Είναι πολύ σημαντικό πρόγραμμα, διότι θα δώσει τη δυνατότητα στα νοικοκυριά που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αλλάξουν τον λέβητα τους» υπογράμμισε ο κ. Βαλομάνδρας. Παράλληλα, σημείωσε ότι για την υλοποίηση του προγράμματος, θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται αποκλειστικά σε αδειούχους πιστοποιημένους εγκαταστάτες υδραυλικούς.

Ο κ. Βαλομάνδρας προέτρεψε τους πολίτες να καταθέσουν έγκαιρα τις αιτήσεις τους, ώστε να προλάβουν την εξάντληση του προγράμματος.

Φυλακές Τρικάλων:Η απίστευτη πατέντα κρατουμένου για να περάσει τα «απαγορευμένα»

Νεκρός κρατούμενος των φυλακών Τρικάλων

Κόπηκε το δρομολόγιο Τρίκαλα – Λάρισα για τα στελέχη

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Στην ίδια κατηγορία