Μεγάλη κινητικότητα στο “Μύλο των Ξωτικών και στην Τρικαλινή αγορά (πλούσιο φωτογραφικό υλικό)

Ο “Μύλος των Ξωτικών” άνοιξε ξανά τις πύλες του μετά…

Ο “Μύλος των Ξωτικών” άνοιξε ξανά τις πύλες του μετά από ένα ολόκληρο χρόνο, έναν χρόνο που είχαν παγώσει όλες οι δραστηριότητες της καθημερινής ζωής. Εδώ και λίγες μέρες το θεματικό πάρκο είναι ανοιχτό για μικρούς και μεγάλους. Σήμερα Κυριακή δεν ήταν λίγοι αυτοί που ήθελαν να ευχαριστηθούν τη λιακάδα, με μια βόλτα στην αγορά και τα καταστήματα αλλά και στον απόλυτο χριστουγεννιάτικο χριστουγεννιάτικο προορισμό τον “Μύλο των Ξωτικών”.

Η μεγάλη προσέλευση των πολιτών πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τα προτεινόμενα από τους ειδικούς υγειονομικά μέτρα. Στην είσοδο του πάρκου ελέγχονται αυστηρά τα πιστοποιητικά όλων ανεξαιρέτως (και των μικρών παιδιών). Η ασφάλεια είναι προϋπόθεση για την ψυχαγωγία που προσφέρουν οι ποικίλες δραστηριότητες στο χώρο. Μερικές από αυτές είναι δωρεάν όπως: το e- έλκηθρο του Φυσικού Αερίου, το διαδραστικό παιχνίδι της Ενέργειας από την ΠΑΕ, το σπίτι του Άη Βασίλη κ.α.

Και στο κέντρο των Τρικάλων παρατηρήθηκε αξιόλογη εμπορική κίνηση στα καταστήματα και τους δρόμους. Οι μέρες των γιορτών πλησιάζουν και οι Τρικαλινοί ξεκινούν από νωρίς τα ψώνια για κάθε είδους προετοιμασία. Ενδεικτικές είναι οι παρακάτω φωτογραφίες:

Στην ίδια κατηγορία