Με το βλέμμα στο συνέδριο

Με το βλέμμα στο συνέδριο που θα διεξαχθεί από τις…

Με το βλέμμα στο συνέδριο που θα διεξαχθεί από τις 24 έως τις 27 Φεβρουαρίου είναι τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ μετά και τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης (ΚΕΑ). Η ΚΕΑ εξέλεξε και την Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου (ΚΟΕΣ) καθώς και τις επιτροπές Απόφασης και Καταστατικού .

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να συνεδριάσει η Νομαρχιακή Επιτροπή Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ για να συζητήσει το σχεδιάγραμμα ενόψει του συνεδρίου κα τις δράσεις που θα υλοποιηθούν. Έως το συνέδριο του κόμματος στις 24-27 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθούν δύο μεγάλες πολιτικές καμπάνιες, η πρώτη για την ακρίβεια που θα κλιμακώνεται με την παρουσίαση της πρότασης για την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 800 ευρώ και η δεύτερη καμπάνια θα αφορά την εγγραφή νέων μελών.

Όπως σημείωσε ο γραμματέας της Ν.Ε. Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ κ. Σταύρος Νταούλας ξεκινά ένας δίμηνος προγραμματισμός και το άνοιγμα του κόμματος στην κοινωνία. «Δε θα μας απασχολήσει μόνο ο προσυνεδριακός διάλογος, αλλά και μια σειρά από σοβαρά ζητήματα, όπως η ακρίβεια, η παιδεία, ο αγροτικός τομέας κ.α.» τόνισε. Το διάστημα έως το συνέδριο θα γίνουν και περιοδείες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Αλέξη Τσίπρα σε όλη τη χώρα-που θα σηματοδοτήσει και το άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στην κοινωνία.

Ωστόσο, εκτός από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα περιοδεύσουν σε όλη τη χώρα και τα στελέχη του κόμματος, ώστε να έρθουν σε επαφή με τους πολίτες και να καταγράψουν τα προβλήματα τους. Στα Τρίκαλα αναμένεται να έρθει – εκτός απροόπτου θα έρθει ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Σημειώνεται ότι στο συνέδριο θα πάρουν μέρος 5.000 αντιπρόσωποι. Με βάση τις αποφάσεις του Πολιτικού Συμβουλίου θα συμμετάσχουν και 150 προσωπικότητας από την κοινωνία, κίνηση που συμβολίζει την προσπάθεια του κόμματος να γίνει εκφραστής των αναγκών της.

Οι λίστες εγγραφής νέων μελών θα κλείσουν στις 15 Ιανουαρίου για όσους θα θελήσουν να συμμετάσχουν στις διαδικασίες για την ανάδειξη συνέδρων. Επίσης, ο προσυνεδριακός διάλογος θα ξεκινήσει στις 15 Δεκεμβρίου.

Στην ίδια κατηγορία